Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 godina reketirali. pa sta je Mup radio za tih 5 godina, kaznjavao gradjane za nevezan pojas
@baban1900 Druze moj, radila ne radila policija, vlasnici objekata su u jako nezgodnom polozaju, da li bi se ti tek tako usudio prijaviti jednog policiji dok ti isti prijeti porodicom i sl... Uzevsi u obzir da nisi siguran u nase pravosudje isti moze bit pusten za mjesec i onda si u belaju...
@baban1900 Jedini iole "normalan" ovdje je Salimovic zv. Svrco. Raja momak, nikom nikad problem nije pravio, ovog Adrovica da hoce 80 godina zatvorit jer je ribica prava, Beru 160 godina, a mozete ga odma i ybiti nece stete bit. Dok se nije pisalo kad su malog Kiru Mandzinog ubili od batina vlasnik Plaze, vlasnik Tehnograda i S.Dz. Mandza im hladno po 60k uzeo a par njih maltretiro jer nisu imali da plate. Uglavnom ovog Adrovica ribicu i Kabilovica po kratkom postupku
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovo su oni pravi seljoberi koji su dosli za vrijeme rata iz Zvornika i ostalih brda i prave se face u gradu koji ih je primio,jer da su tako hrabri sto nisu ostali u svom selu pa ga branili,ovi svi nemaju zajedno zavrsenu osnovnu skolu,ovo treba na goli otok poslat i krampu im dat da tucaju kamen,ne mogu da shvatim da drze ljude na slobodi koji imaju vise dijela nego Branko Čopić.
Ovaj Amer Hajdarevic je pobjego iz austrijski zatvora u proljece ove godine, osudjen za provale u porodicne kuce na 6 god. zatvora. Jedan bundoglav obicni.
Beriza ne poznajem lično al svaka mu čast .. Brt vidio ovce ošišao ih i šta ga briga .. svakako urijetko je koji od tih ugostitelja sam od svojih parica izgradio objekte i radi na legalan nacin Beriz im je dosao ko poreska ;) znaci Beriz nije kriv ;)
radio bi on jos ko zna do kad' da nije odbio dat reket onom policajcu kojeg je "POKUSAO" ubiti.... jadovi , samo kad nesto nije po vasem hapsite a godinama otimo od postenog naroda !
Amir, Samir i Damir Mehić vlasnici security Flek u službi Zildžića Salke predsjeduka GO SDA Tuzla reketare legalno godinama u Tuzli.ba Ovo meni liči na rješavanje konkurencije uz pomoć vlasti
Jesu li ovo fukare iz grada soli 😂😂😂😂
u punom talu s politicarima loicijom i sudstvom..u bosni policija uvati lopova kad inspektor treba ic u zatvor..smece od drzavni organa.
"U kasnim vecernjim satima policija je zatekla osumnjcene AA, BB, CC, DD i EE u objektu u vlasništvu FF. Prilikom pokusaja privodenja a po nalogu Kantonalnog tuzilastva gore navedeni su pruzili otpor koristeci vatreno oruzje te je doslo do obracuna sa policijskim službenim licima. Prilikom ove akcije veći broj prostrijelnih rana su zadobila gore navedena lica a po dolasku Hitne pomoći konstatovana je smrt AA, BB, CC, DD, EE i FF.
@Horo Kantonalni MUP je izrazilo zaljenje zbog tragicnog rasplata prilikom pokusaja privodenja te je naglaseno da su sluzbena lica ovlasteno koristila vatreno oruzje u cilju samoodbrane."
KRMAK!!! Otvorio club konto sad ce uzivati u ukradenim parama. Treba mu dati 25 godina robije kloc ko i svi klocovi. I ovi majmuni sto ih je udarao po usima, ja bi mu dohako odlezo 7 godina nego 5 godina da me uzima lopatom
Tuzilastva, sudovi i policije...Sta mislite koliko je kupljenih diploma tamo....?
Sta rec za Beviza... fin
Samo po serijatu i sve bi cvjetalo, ubise nas papiri, kriminalcima maximalna demokratija i ljudska prava, zatvorit 1000 ljudi u BH sve bi bilo mirno i prisilni rad ih poslat
Kantonalna policija je najveća prevara koju skupa sa tužilaštvima treba dobrano pročistiti od kriminalaca i neradnika u njihovim redovima. Šefovi policije i tužilaštva treba na izborima da se biraju i da odgovaraju narodu, a ne da služe kriminalcima.
Ponekad ni komunizam nije los...
Samo u BiH možeš kupiti nesto za milion da te niko ne pita odakle ti novac
Posto je pravosudje nikakvo, ostaje se naoruzati i pucati na ove napasnike..drugacije ne moze..praksa je pokazala davno!