Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono u mostaru je sramota... i ko ima pare ne moze kupit nesto,jer 90% nekretnina je necisto... ne mogu se ..alije i .staše dogovorit ko ce pokrast!!!
@maksim srušeno sve - ko da je rat prije 2 godine zavrsio. A ukrali donacija 2 milijarde....ko marku!!!
800,000,000 je uslo u ovaj grad a vidi na sta lici, raspada se...hohstapleri bjelosvjetski skupa sa bandom nacionalista...pokradose Boga!!!
da ljudi za 25 godina nemogu srušit stare zgrade,žalosno
Raspade se ulica Maršala Tita kao i njegova ideologija i djelo.
debili ne znate zidat ebo vas bog
keru ne psuj Boga....
Ma šta ima veze, bitno je da su HDZ i SDA dobro...
Kakva nam je drzava da se sve rusi! Uzas
Sretno na izborima, dragi Mostarci, srušite SDA i HDZ, vi ste zaslužili čvrste zgrade i pouzdane ljude!
Sad safu i salema safatajte sto je pokrao pare od obnova da bi vozao strance i pokazivao kako su c.. I u.. Sravnile Mostar i muzao im pare
Toliko godina stoji ruševno!!! Toliko o zajedničkom Mostaru.
...uklanjanje "nestabilnih dijelova zgrade" koja je u potpunosti devastirana i ruinirana i tako stoji vec skoro 30 godina... Sta reci?
Cudi tolika nestabilnost zgrade 30 godina nakon granatiranja....ccccc
Odraz politike u Mostaru- oronulo sve!
čuj bolnica se zove Južni Logor, WTF?
@errorcode ne zove. Zove se dr. Safet Mujić. To je kolokvijalno, jer je tu nekad bila kasarna još od Austrougarske do JNA, a zvali su je Južni logor. Inače je Mostar imao četiri kasarne, južni, sjeverni, zapadni i istočni logor, nekad davno, ali kao malo koji drugi grad. Znači vazda bio važan !
Hdz nije dugo renoviro