Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ili nema nista sa ubistvom policajaca ili ne mogu strucnjaci da dokazu pa daj mu gurni drugo ubistvo s kojim veze nema, sto ga nisu uhapsili za to ubistvo prije ubistva policajaca ?!
sve ok! al sta da obican svijet radi u ovoj drzavi, cemu da se nada ?
Krkan obicni
Vidi rumenka
Ocito je da ovaj blento nema nikog blizu prvog rezimskog safa pa ga hapse kako hoce i na njemu demonstriraju silu a istovremeno vjesto prikrivaju recimo ubice D.Dragicevica i Dz.Memica te istovremeno pokazuju da nisu ni blizu hapsenja i identifikovanja ubica dvojice polixajaca.
Po 40 im je trebalo dati. Koliko su samo ojadili bjede koja je na kredit kupila auta pa sad otplacuju kredit za auta koja nemaju radi ovih sumskih razbojnika.Ili ih je bar trebalo otrovati u zatvoru da boluju 10 god dok krepaju.
jos ce na kraju lik da tuzi drzavu BIH i da dobije odstetu jer je lezao bez veze ... mozda je i kriv ali te budale u pravosudju i policiji ne mogu dokazati nista ..