Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posjedovanje i omugaćavanje uživanje haha baš je lik za sebe imo 19 paketa heroina. Gdje je nedozvoljena prodaja i promet opojnim drogama
Kreno na shishu i zaustavilo ga hahahah
Ko god prodaje -teske droge(osim trave) treba po aitomatizmu ako ima bar jednog svjedoka da dobije 3 godine radne-terapije za dobro zajednice gdje zivi prokltnik..jer je on i takvi tu zajednicu unistio.
Sad ga najerajte da to posmrce do 21h.veceeras..i salji smece koje truje droogom-naj gorom sto postoji..samo ga nakljukajte i vozdra.
zoran čmar
35-a mu i vjerojatno ne zna nista drugo ni da radi nego da upakuje ili prepakuje. Jadan mu zivot.
I sta ono kaze duduk nema srba u Sarajevu?
cuj omogucavanje uzivanja drug on da je uzeo ovoliko paketica za sebe ne bi ga nasli zivog nego rahmetli i ne bi sigurno uzivao hahahaha
Pa zar jos ima raje na horsu hahahaha
@Albinezo
Gusinjac hapsi svoje dilercice
pustite djeda mraza da podijeli paketice,kakva je ovo diktatura?