Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pripadnici specijalne policije, heeej!!! Gdje je sad onaj Lukač i Dodik da koju progovore o svojoj bajnoj policiji. I oni treba nekome da garantuju zaštitu, da brinu o provođenju zakona i sl. Samo još jedna kap u moru dokaza da je to sve goli kriminalac s maskom političara, privrednika, policajca, doktora...
Sve je dodo znao!
Dodik nas filmski pljacka evo 20 godina...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Branko Ćopić: "Izokrenuta priča"
sramno za policiju rs
http://www.olx.ba/artikal/20318717/afrodizijak-za-muskarce/
nemojte previse gledati filmove
Ko ce kome, ako nece svoj svome...
Da, da, otimaju bogatima, da bi dali siromasnima!!!
Dobro je to, ovi su bar pljačkali banku, u Sarajevu policija legalno pljačka vozače kamiona već godinama i nikom ništa ;(, naša policija nam dušu uze da Bog da im za lijekova trebalo svakom.
dodina raja
Toliko o njihovoj sposobnosti. :)
Placka u krvi sta ces navika je cudna stvar nije se lahko odviknuti poslije 4 god pljackanja ubijanja I silovnja
Kakva Srpska takva policija.
sposobni i obuceni za kradju vlastitog naroda i drugih
Kad ovako opusu ove strane ''lihvare'', ...to je za pohvalu!
Ukaljali rad policije, ali ni prvi ni posljedni. U svakoj policiji nadju se "prodane" duse, tako nam je na ovoj nasoj planeti. Tim specijalcima plus pljackasima treba uduplirati kaznu.
Ma normala, kad mafija ima državu
Ovo nije istina. Ministar Lukač se javio i potvrdeo da su pljačkaši iz Federacije. Zašto mediji prenose ovu lažnu vest?
@LeptiricaBN Potvrdeo????? Seljanko nepismena ,što si došla ko zna odakle, izbriši to BN da mi ne sramotiš grad. Kaže se potvrdio na čistom srpskom jeziku. Pa još i ekavicu sramotiš.
@LeptiricaBN Potvrdeo????? Seljanko nepismena ,što si došla ko zna odakle, izbriši to BN da mi ne sramotiš grad. Kaže se potvrdio na čistom srpskom jeziku. Pa još i ekavicu sramotiš.