Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajducija u sumskoj, tacno je dobro ziv ostao. Mecku potraziti u Srbiji. Sumska, nastala na zlocinu, opstala na kriminalu. Vidjecemo kako ce nestati.
SRBI SU DIVLJI NAROD , DRUMSKI RAZBOJNICI BILI I OSTALI ! SRBI SU DIVLJI NAROD , DRUMSKI RAZBOJNICI BILI I OSTALI ! SRBI SU DIVLJI NAROD , DRUMSKI RAZBOJNICI BILI I OSTALI ! SRBI SU DIVLJI NAROD , DRUMSKI RAZBOJNICI BILI I OSTALI ! SRBI SU DIVLJI NAROD , DRUMSKI RAZBOJNICI BILI I OSTALI ! SRBI SU DIVLJI NAROD , DRUMSKI RAZBOJNICI BILI I OSTALI ! SRBI SU DIVLJI NAROD , DRUMSKI RAZBOJNICI BILI I OSTALI ! SRBI SU DIVLJI NAROD , DRUMSKI RAZBOJNICI BILI I OSTALI ! SRBI SU DIVLJI NAROD , DRUMSKI RAZBOJNICI BILI I OSTALI !
pa zar toga jos ima.......
Ovakve stvari se mogu dešavati samo u KRVAVOM ENTITETU!!!!!!!!
hajd sto je rs genocidna tvorevina,al jos i kriminalna pa sta je ovo divlji zapad rs putevi opasni po zivot!!!!
nije crnogorac vec šošon
DIJASPORO DOBRO DOSLA U DOMOVINU ! PS.Bolje udite i odmorite dusu u Turskoj ili nekoj bjelosvjetskoj destinaciji ostat ce vam vise para u novcanuku,a vratit cete se zivi i zdravi tamo gdje ste silom prilika morali otici.Nasi Bosnjaci su svojim komentarima od prije desetak dana pokazali koliko ste pozeljni u svojoj zemlji .Drazi su im Srbi i vasi novci ostalo ih nista i ne interesuje.
Znase Vlaska posla eno ga na otpadu u Mokrom svi bosanci neidite preko romanije a nasi pederi na vlasti treba da prave put preko Grebka za gorazde ovo je 20 slucaj .
pa moras priznati da je tesko zamisliti svedjanina iz crne gore :P
crnogorac iz svedske ! ! !
ma covjek hoce od osiguranje da podigne novac,pametan crnogorac.
Bas su simpaticna ova balincad kako prate desavanja u narodu od koga su nastali dok nisu postali nakaradna nacija za vrecu brasna.A jos cuvajuni.kone po tavanima i zderu prasetinu uz rakiju
vlaska posla
Urgiraćemo odmah da ih prime u EU kako bi imali veći izbor kvalitenih vozila . Ne znam šta čekaju više.
to je bilo na pola Karaule,kada se spusta prema Olovu,sa lijeve strane ima prosirenje,stajao je u policijskoj uniformi,sa lampom i signalizirao mi da stanem.bio je sam,cak i bez vozila,oko ponoci.nisam ni pomisljao da mu stanem.
Ma ja ba, mahneš mu i nastaviš dalje. Budaletine, nije dovoljno što se zavlače gdje god mogu nego i u pola noći lafo nešto zaustavljaju (mada sumnjam da je uopšte i bila policija ali eto, s njima je sve moguće). xD