Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje si zivio u ra.tu?
Ja zivim u Sarajevu vec 25 godina, da je srece samo da je Sarajevo ostalo isto kao nekad, sa onim pravim Sarajlijama bilo da su Srbi, Hrvata ili muslimani, sada je na zalost posle rata sve \"sljeglo\" sa brda,planina i sela, iz Sandzaka (Raske), Kosova, Albanije... Tuga.... Kol\'ko ti rece da imas godina? Tlinest?
a šta drugo očekivati od srpskoprdoslavne genocidaške barbarske rulje ??
al znas li vlahu moj gdje ne zivite, u sara.jevu, vas nejma nesto. ma.ter vam ciga.nsku
stigla ih kletva.........dabogda se noževima isjekli............
Vlask a sto.ko, pa kako ste samo takvi, sta je to u vasoj prokletoj kr vi pog.anoj. sto ne uzivate u vasim ukr.adenim kucama, avlijama natpoljenim krvi nev.ine djece. zar vam nije dosta ub.ijanja kr.mci, zar vam nije dosta pu.canja iz sna.jpera 4 godine iznad sa.rajeva na djecu i zene..jel vl.aska sto.ko, kako samo mozete disati,zivjeti po vla.senici, sr.ebrenici, vis.egradu i tako dalje,jel kur.vini sin.ovi..
neznam vla hu, sto mislis da sam nepismen? zasto primitivan? pun mrznje to jesam!! komplexa?, to nejma veze s ovim nasim malim problemom zvanim G E N O C I D, nad bos najci ma, ze sto ko u bija nje i mrc varen je sa strane cig an sko vl as ke fa sti oidne civilizacije. jer kr me u vama se neda izbrisati..VLAHU VLAHU!!!
Ja sam sa Sokoca i zovu me Božo - ko me bude dir\'o ubošču ga nožom!
1.Uzasno si nepismen, 2.Primitivan, 3.Pun mrznje, 4.Pun komplexa, 5.Prazna glava, \"mozga bez\", 6.Sinoc je na Dobrinji u Gandijevoj ulici zboden momak 4x po bubrezima ne znam kako to niko nije objavio. 7. Je l\' sad ja trebam pisati kako je ovaj sa Dobrinje \"smrdljivi b.a.l.i.j.a\"?
VLAS KA STO KO ::::::::VLA SI ; DI VLJI KR MCI
ubo ? Pa nije cackalica ! Valjda zbo