Uhvaćeni na djelu, pa pušteni
0
Snimljeni provalnici u Pravobranilaštvo u Travniku
Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod njih je policija pronašla dio tehničke opreme koju su ukrali u februaru iz pravobranilaštva. No, nakon saslušanja su pušteni na slobodu jer nije bilo osnova da budu pritvoreni???!!!!!!!!!!!!!!!!!! J.e.b.o. ovu drzavu i policiju!!!! ciji su ovo rodzaci?!!
UKRALI 10 MILJA OPREME I NEMA OSNOVA DA BUDU ZATVORENI...E ODOH U PRVU KLADIONIICU SAD, POPLACAM DUGOVE I PUSTE ME..OVO NI U SAN ANDREAS IGRICI NEMA ...HAHAHAHAAAA!!!!!
hahahahha ja strucnjaka :))))))))9
Hamo dje gledas Hamoooo
pa kad ste frajeri da kazete ko je to uradio sto niste stavili svoje ime a ne neki tamo nadimak !!!!!!!!! pa onda da vidimo........
popusite mi ga svi hahaha ko je jamio jamio ja sam taj visoki hahah
:D NAJ JACI SU
Mozda niste skontali, al cilj akcije je bio da ukradu vrata, vidite da mu je namjera da izvali vrata iz stoka!
Slabo ti nesto ide gramatika jarane!
Hocel unic vec jednom u PM, ja levata boze dragi
odlicno smisljena i izvedena akcija hehehehe
@dijaspora koji si ti jadni glupan iskompleksirani :)
naravno da nisu prekrili kamere, kao ne primjete...oni su zvijezde sad...glupanima kao sto su i oni sami...
4:33 HAHAHHAHAHAHAHAHAHAH
@Travnicanka....vidi se da su (ne)profesionalci ,nije moguce da nisu primjetili prvo kamere se blokiraju pa tek onda djelujes tako mi u dijaspori redom sta treba to se i odradjuje.
Pravobranilašvo je po zakonskim odredbama ustanovljeno kao državno tijelo koje vrši poslove pravne zaštite imovine i imovinskih interesa grada i njegovih organa, kao i drugih institucija čiji je osnivač, i koje je na tom planu ovlašteno za poduzimanje mjera i pravnih sredstava radi zaštite interesa...
ŠTA JE USTVARI PRAVOBRANILAŠTVO ?????????????????????????