Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije samo kafic, ko ce sanirat stetu starijem bracnom paru iznad kafica?
Imati će pravo na naknadu štete u krivičnom postupku, a ako ne tu, onda u parnici. Ali do tada... ko zna :( Dugo to može trajati..nažalost..
NIko, nikad...
Ukoliko ih uhvate optuziti ih za pokusaj ubistva.... neka malo razmisljaju u zatvoru ako imaju čime
da li vlasnika vodite na poligraf? samo pitam.....
Plamteći Škutor u bježaniji.
toliko je brzo bjezao da mu se noga zaiskirila
Nema ovo veze s nacionalnim tenzijama. Samo što bi nekima bilo draže da ima.
Bolesni mozgovi svaki dogadjaj pripisuju medju nacionalnim .Njihov spermomozak je zlo .
Ovo su njih dvojica prolazili, u tom se zapalila plinska peć. Prvi je pobjegao jer se prepao, a drugi pokušao da gasi, ali je zaboravio da je u patikama. Kasnije su obojica, sa anonimnog broja, pozvali vatrogasce.
Policija pohvatat i odbiti bubrege plus zatvor.
"Sumnja se da je požar podmenut, a nadzorne kamere u gradu su snimile dvojicu muškaraca dok bježe, a jednom od njih je zapaljena noga".
Prelijep grad ali podijeljen kao Belfast, svako malo neka srranja, samo neduzni gradjani ispastaju, ovi debili se uvijek izvuku.
"Run Forrest, Run"
Meni nikako nisu jasni ovi Mostarci (mislim na Bošnjake naravno). Pa je li iko sačuvao kalašnjikov iz rata da pomete ovu stoku? Ili će samo kmečati?
Koliko su ova dvojica amateri i debili, policija “da hoce” treba im 10 minuta da pronađu ovu gamad, toliko je kamera okolo lokala, a i auto u kojem su pobjegli vrlo lako mogu naci,kamere uhvate tablice i to je to Mogao je neko nastradati, nije ovo zajebancija
Marić nije mogao utvrditi da je požar namjerno uzrokovan.Kad prije on to zaključi i ispita.dušmani nikad nemaju mira niti spavaju.ko je taj zapaljene noge neka ispitaju kod doktora.
Molim kod ovakvih vijesti iz Mostara naglasite da li je Z.Mostar ili I.Mostar u pitanju.To mi puno znači .Hvala.
Treba ovoj manjini dat po pičci..
U ovoj ulici ne mozes otvorit nista ako neces placat reket. Opste poznato
Uzeo bi dovolu za oruzje pa bi im k..rac plpatio reket! Ko u americi bi ga docekao
Ne mozes nigdje u Bosni nista otvorit a da ti ne dodju kockoglavi