Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos za vreme mog zivota mi smo u crkvi pred krstenje tucali svakog malog srba prije krstenja, a devojcice smo silovali pre i posle cina krstenja... da sve srbkinje budu rajke radodajke... zato mi patrijarsi i popovi imamo takve duge avetinjske brade kojima plasimo malu decu... pavle sa drugoga sveta
Ma hajde, bolje da ganja i male curice, nego ko nasi popovi i fratri sto ganjaju DJECAKE!!! Kako smo samo zaostala religija....u Islamu je Muhamed vjencao curicu prije 1400 god. a nasi popovi male djecake i dan-danas terorisu !!
na vješala
puno brate jos cak 60,000 valja to platiti, a zatvor malo placa
Ova,j ako preživi ovih 18 godina u KPDomu Zenica, ne treba ići na hadž...
hehehehehe garant mu je mala chuna!!! :)
auuuu kako ce na sve ovo reagirati nasi muslimani vjernici?? oni su svi mahom ubjedjeni da ono kako je prorok Maymunhamed zivio treba da nam svima bude zvijezda vodilja.
Nije mi jasno sta ce mu ta baba od 11 godina?
Sramota, 18 godina
pitam se samo hoce li se njemu pruziti prilika da kaznu odlezi u svedskoj i da napolje izadje poslije 7 godina, kao sto je to nasa bilja uradila???
Pa sta hoces, eto ne pisu o njemu ti ga spominjes. Nikad ugodit nasem govnetu od naroda. A ovog je trebalo sprzit, oni mu poklanjaju 18 godina. Ovo samo kod nas moze.
sta li bi dodik rekao na ovo? hajde pisite o njemu,niste dugo.
:))
Smajli Abdurahmanović, haahahah
Samo da te preduhitrim i pozelim ti dug zivot i tesku bolest zbog komentara kojima trujes portal.