Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi dede, ali ja ne vidjeh nigdje zebru niti semafora, što znači da ima i pješačke nekulture.
Fino kamere u svako vozilo i laganini...natjeras sve ljude da pri registraciji ih stavljaju u vozila i das im olaksice kao savjesna drzava...vecina ljudi ce rado prijaviti prekrsaje...pa cak i policije...jer su i oni velike kabadahije !! samo po novcaniku, da vidis kako se papak dovodi u red i povecava sigurnost !!
Definitivno jedno od najopasnijih mjesta u Tuzli, ova raskrsnica. Auta izadju na cestu i cekaju da se ubace ali dok cekaju zaustave promet na ove dvije trake.
Kakve veze ima jel sluzbeno ili ne ....svakakvih gluposti cu procitati ovdje
pazi molim te, ono na 20ak metara od pješačkog prelazi, pješak je 100 % kriv i tačka. Fino se vidi na slici da je pješački iza auta.
Pa sta mislis, kad auto udari pjesaka da ce se zaustavit istog momenta i, pa nije u zid udario vec u zivo bice, naravno da mu treba jos 5-10 m da se zaustavi
Pjesacki 10 metara nize...
dakle udario ga na pjesackom i stao nakon deset metara ?