Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJHUBHAVNI THROUGHAO. Dosta vise o kretenima koji se ubijaju radi treeeba.
ALISA KAKO MOZES SPAVATI? IMAS LI IMALO STIDA I LJUDSKOSTI U SEBI???
nema..spava ta normalno...vjeruj mi
Mala dobila amneziju kad vidila Roma kako vozi kombi ?? Policijski komesar smijenjen KS jer je prikrivao Roma od krivičnog gonjenja ! Na kraju Rom ide na Bjećanicu u zatvor otvorenog tipa i skuplja okolo šta stigne a za razliku od Sarajeva ima hranu, zdravstvenu i stan. I još će familija dobit značajno u KEŠU. Šta da kažemo mi onda koji smo u Sarajevu gledali padanji milion srpskih granata i njihove učinke !! Pa jel vas dvojica scenarista Čamapara iz Dubrovnika mislite da smo mi budale ??
Mala dobila amneziju kad vidila Roma kako vozi kombi ?? Policijski komesar KS smijenjen jer je prikrivao Roma od krivičnog gonjenja ! Na kraju Rom ide na Bjelašanicu u zatvor otvorenog tipa i skuplja okolo šta stigne, a za razliku od Sarajeva ima hranu, zdravstvenu i stan. I još će familija dobit značajno u KEŠU. Šta da kažemo mi onda koji smo u Sarajevu gledali padanji milion srpskih granata i njihove učinke !! Pa jel vas dvojica scenarista Čamapara iz Dubrovnika mislite da smo mi budale ??
cijeg li sda funkcionera sina ubicu cuvaju.....
Alisa zlato vrati pamćenje i prisjeti se detalja te kobne noći.Znamo mi da ti to možeš.Riješi nas nedoumica i olakšaj porodici rahmetli Dženana da saznaju istinu koju ti zasigurno znaš.Budi insan.
sta ba kombi... sta saobracajna nesreca...sta rupa u pamcenju....sta sve po zakonu
To se pamti cijeli zivot i ne moze se spavati, a krava ladno zaboravila!