Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odbranis se od razbojknistva i odes u zatvor :)
...dakle, i nužna odbrana je krivično djelo ???....državo, aj se yebbi...
smetljarski zakon..
Treba i ponekad slomiti nos vehabijama
Jooooj što mu nije obje ruke polomio???????????????
Državo mrzim te. Ni odbranit se ne smiješ.
NEK SE ODBRANIO I SLOMIO MU NOS
a jeb.o vam ja punoljetnu p.m!
PA J..E..B..E..M TI OVU U..S..R...A....NU,,, DRZAVU U KOJOJ SE NE SMIJES NI ODBRANITI A AKO SE SLUCAJNO ODBRANIS IDES U ZATVOR..MA NA...B....I...J....E....M.... I POLICIJU I VLAST I ZAKON NA K.....U....R....A...CC!!!!A DB BRATE SVAKA CAST ZASLUZUJES RESPECT I ORDEN ZA HRABROST! A BALAVCE TREBA ISPREBIJATI DA KRV PI..SA...JU I RUKE I NOGE IM TREBA SLOMIITI A I NOS!!!
ne mogu da vjerujem kakav je kod nas zakon !!!jel treba da pustimo da nam uzmu sve i pare i sve ostalo i onda policija nista ne poduzima pod tim pitanjem ma nek se gone u p.m. i policija i nas prokleti zakon ako tako treba da bude!ma nek mene napadnu ima da fasuju ubio bi boga u njima!!!D.B ljudino svaka cast tebi aa ako budes u pritvoru ima da organizujemo masovni protest!a sto se tice kriste i eldina ma p.i.c.k.e narkomani treba ih prebiti da ne znaju za sebe !!d.b. brate respect
neka je svaka mu cast trebo ga je poslat na aparate znam licno ko je taj balavac djete koje je umislilo da je kriminalac nosa nozeve puse se kad hoda koda mu je babo osvojio sarajevo za njeg je lijek samo dobra batina 3 dana ga zatvorit i samo maltretirat
Maloljetnike treba klat
Zato slomis lopove i onda se ispalis kao sto se oni ispale kad nas opljackaju!
Kao prvo DB je priveden i zadrzan 24 sata u pritvorskoj jedinici. Kao drugo ME je od ranije poznat po ispadima slicne vrste, nafurao fazan da je opasan pa nosa cakiju i okolo prijeti i otima, naravno kome smije. Ovaj pokusaj mu je ocito bio veoma pogresan, taman kako je i trebalo. Pogresni uzori u zivotu zajedno sa pogresnim odgojem i pogresnim okruzenjem. Policijski organi su uradili ono sto su morali po slovu zakona, ali izostaje tuzilastvo i sudstvo koje obicno zataji, jer Policija i kada nesto uradi obicno vise strada nego kriminalci i kokosari. Vec duze vrijeme na Kosevskom brdu postoje ove vrste problema, cak i znatno gore, oruzane pljacke, otimanje i kradje. Kada se gradjani pobune onda predjesnica MZ Kosevsko brdo uz pomoc pojedinaca iz opstine Centar uradi sve da prikrije sva desavanja. Niskosicarske duse sa narcisodinim oboljenjima se pojavljuju sa svih strana. I ovaj slucaj ce biti po pozitivcu kao i svi slucajevi ranije, kokosari i klosari ce opet ostati nekaznjeni!
bravo D.B. trebo mu je nanjet teze tjelesne nataknem ih obadvojicu...al ovom hapsenju zbog samoodbrane prvo treba stati u kraj, pa tek onda dalje zakon rjesavat, pa zar je covjek trebo bit zboden od strane balavca?? PUUU!!
Kristijan koliko vidim šaka jada kokošija rebra.To je sevap u safun istopiti zajedno sa bratom mu. Jesu Cigojneri ili šta..Čuj Kristijan i brat Eldin. Mora da mu se stara tarlahala sa nekim firgošem.
prvo da kazem taj K.M nikad nije radio kao dostavljac u tom grilu.nije imao nikakve veze sa D,B.u 15,30 M.K je dosao ispred grila i trazio pare.pritom je D.B. rekao da se odmakne da napusti gril .pri cemu mu je rekao hoces vise da neradis ovdje ima da das pare ili vise neces moc radit ovdje i izvadio noz i kreno na D.B.zatim ga je D.B polomio.a supruga D,B nazvala je policiju .u tom trenutku je dotrcao brat od K.M sa polugom i polomio sofesajbu.zatim je D.B otrcao za bratom K,M utom je stigla policija.dokaz o nozu i otisci stoje u policiji takode i od palice......toje prava istina sa lica mjesta ....