Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovaj tek nakon 14-15 dana prijavljuje nestanak. ima li otac obicaj da nestane po sedmicu-dvije i da se onda vrati?
A jesu li pronasli ovce?
ogroman je taj grad , to Istocno sarajevo ! haj sto mozes dijete izgubiti u tom velegradu, vec mozes i stado ovaca izgubiti !
steta ovaca!
Ne mogu da vjerujem, od svega vi pravite o tome da neko laže ili nešto tako....Joj jeste zatucani majko moja mila.....Ko ovdje spominje da li je u pitanju Srbin ili Musliman....Ovdje je u pitanju da je čovjek nestao i to je to.....Dajte više manite se glupih komentara....Mahaluše ako ste već navikle da komentirate onda idite po selu i komentirajte šta je ko obukao.......
Znači pobjeg\'o sa ljubavnicama
Soma kralju ustaj idi djeda trazi, samo lezis bitango
Slavko pazi meDjed...
Sto li je nosio dvoje pantalone jedne plave boje jedne crne boje i dva para carapa u sred ljeta.
bravo mile za komentar nista nisi slagao...cosic je poznati lazov koji to cak i ne krije
Postavite sebi sljedece pitanje”Zasto je takozvana srpska istina skoro uvijek suprotna od istine koja je poznata cijelom ostalom svijetu”Poznati Srpski politicar i pisac Dobrica Cosic objasnio je zasto Srbi lazu o svakome i svacemu..”Mi lazemo da bih varali sami sebe,da tjesimo druge,mi lazemo za oprost.Mi lazemo da bih se borili protiv straha,lazemo da ohrabrujemo druge,lazemo da bih skrivali svoj i neciji drugi jad.Laganje je oblik naseg patriotizmai potvrda nase urodjene inteligencije.Mi lazemo na kreativan,mastovit i inventivan nacin……Srbi smatraju Dobricu Cosica kao oca srpske nacije!Ministar propaganda u Nacistickoj Njemackoj Joseph Goebbels izjavio je”Ako kazete dovoljno veliku laz i nastavite ju ponavljati,Nardo ce svremenom biti ubjedjen da je to ona prava istina”Otac Srpske nacije Dobrica Cosic smatra da je lagande vrhunska moralna vrijednost Srpskog naroda..i da je to temelj srpstva.Direktan citat Dobrice Cosica”Laganje je najbolja vrlina Srpskog naroda\"
mozda je tek sad primjetio da ga nema...