Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ces kad nasu ligu prate samo klosari, besposlicari i generalno najveca olos drustva... sta drugo ocekivati?
Kreteni... Kao da ova drzava nema dovoljno problema... Sve to treba u zatvor...
@Srednja Bosn... POZDAR SA BIKOSHA HAHAHHAHAHAHAHAHH
NISU OVO SARAJLIJE, NEGO SU OVO DOSELJENICI I SELJACI KOJI ZIVE U SARAJEVU I NAVIJAJU ZA ISTO IMENI KLUB \"SELJO\" I BRUKAJU RODJENE SARAJLIJE - HORDE ZLA KAO I MOJ GRAD SARAJEVO JE*EM IM MAJKU SELJACKU!
IMENA I JEDNIH I DRUGIH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OVI NE ZNAJU STA JE SPORT; SVE U BIH JE NACIONALIZAM ; JA SAM STARI NAVIJAC ŽELJE I BILI SU SVI MOJI ALI OVO NIJE ONaj JPREDRATNI ŽELJO I ŽALI BOZE IMENA: PROMIJENITE IME !!!!!!!!!!!!!!!!!!! U SLAVU GENERACIJA KOJE SU ZIVJELE ZIVOT ZA ŽELJU A NJIH JE 5 PUTA VIŠE NEGO OVIH 17 GODINA !!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrav braći u Hercegovini, ne dajte se Hrvati Srednje Bosne su uz vas!!! ZRINJSKI PONOS HERCEG-BOSNE
posto se ne znaju sportski ponasati ne treba im ni dozvoliti da prisustvuju utakmicama u gostujucim gradovima, ni jednom nasem klubu... ja sam iz Sarajeva i navijam za Zeljeznicar al ovo je previse, unistavati tudju imovinu je cisti bezobrazluk!!!!
sta je ustaso, tijesno vam u basti (pe..deraciji) sa tolikim cvijecem? dolaze vam,u kafice, dewmoliraju ih, a vi ko prava manijina nigdje se ne vidite....pozzz is susjedne drzave rs...hihihihihi
@vidi idi pi*cko spavaj....kod vas se marisu po ulicama.....zacepi pi.cku....
SVI STE VI BOLESNI!
vidi pomarisali se cvijece i njihovi bastovani heheheh...ma nije moguce...niko im ne rece da su saveznici hihiihihi....
Woow, sto sve nepismena sto*ka moze naredati glu.posti....... Pa imate li vi, sto.ko, zivota, vikend je.....zar vam se zivot sastoji od politike??? Jadni!
Hahahaha, pazi ovoga cuj rampu u Vrapcice....hahaha. Ti mozes samo rampu sa ljiljanima da stavis u Vrapcicima. Pa pprrccim ti mmaatter, mi cemo vama staviti rampu u Neumu da nosite ljiljane kad udjete u Bosnu i Hercegovinu!
Puno ovih k..r..e..t..e..n..a. ne sjeca se kako je poceo ovaj r..a..t.. Bila je utakmica u Zagrebu, doslo je do tuce i....ode sve u mp3. Sa te tacke su stvari krenule nizbrdo, otele se kontroli i poce r..a.t.. Ko ne nauci historiju, osudjen je da je ponovi. Ima jedna razlika, u proslom su do alijinog uvodjenja t..e..k..b.i..r..a..n..j.a.. Bosnjaci i Hrvati bili zajedno, a bosnjacke izbjeglice primili su u Hrvatskoj. A gdje ce ovaj put ako zatvore? U Kirklareli? Eeee ne kontate kako vise nije 1992-ga i nema vise bosnjackih saveznika. Sada su Hrvati bijesni zbog Komsica i nametanja koja su im radili u onoj drzavi, a nisu zato usli u federaciju. B..u..d..a..l..e. ne kontaju da kako su usli u federaciju, tj. udruzii se, mogu se isto tako razdruziti, odnosno izaci iz F BiH, a onda Bosnje ostaju u okruzenju bez prijatelja, cak sa neprijateljima. E kako se samo zabise u slijepu ulicu i jos prije toga zavadise sa svima. Nista, ne morate ni kontati....
ja udaram studentice iz mostara dok žive u sarajevu i to bez kondoma