Tri dana nakon nestanka
0

Široki Brijeg: Još nema informacija o nestalom Frani Kvesiću

FENA
Frano Kvesić
Frano Kvesić
Još uvijek nema nikakvih informacija o nestalom Frani Kvesiću (43) iz sela Dužica u širokobriješkoj općini.

Naime, Policijska uprava Široki Brijeg zaprimila je 7. novembra prijavu o nestanku 43-godišnjeg Frane Kvesića. Nestali Kvesić otputovao je dan prije u Banju Luku službenim vozilom "VW Passat" u vlasništvu tvrtke MCI d.o.o.

Navedeno je vozilo pronađeno zaključano u blizini Jajca, uz magistralnu cestu Jajce-Banja Luka u kanjonu rijeke Vrbas.

Porodica nestalog Kvesića angažirala je ronilački klub iz Banje Luke, čiji su ronioci detaljno pretraživali korito rijeke Vrbas, između hidrocentrale Jajce 1 i mjesta Barevo u dužini od oko tri kilometra, gdje je dubina vode u prosjeku oko šest metara. Do sada nisu nađeni tragovi koji bi ukazali na razvoj događaja u Jajcu.

Neki očevici tvrde da su ga vidjeli u jednom tržnom centru u Jajcu, a ribar koji je tu nedjelju bio blizu mjesta na kojem je pronađen automobil nestalog tvrdi da ga je vidio tog popodneva.

MUP ZHŽ-a moli sve građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju, da se jave na brojeve telefona (039) 705-854, 705-640, ili 803- 808.

Kvesić je visok je oko 186 cm i težak oko 95 kg, a prema raspoloživim saznanjima na put je krenuo odjeven u traperice i džemper tamne boje.