Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"privremeno oduzeli" :D
@archi_a Privremeno jer neznanju šta će permanentno s drogom. Znam da je ne logično reći privremeno ali sjeti se da su naši policajci ućeni da imaju pendrek ne samo u ruci već da razmišljaju i djeluju po zaostalom sistemu takonazovi'pendrek'.
@archi_a Supstanca koja asocira na drogu se tek treba vještačiti jer se ne može odmah reći da je droga.Iz tog razloga u formalnom dijelu nakon izvršene akcije potrebno je profesionalno se izraziti i postaviti prema izuzetim predmetima.Pozdrav!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A šta je sa heroinom, kokainom?
Bravi Sioa
a gdje su glavni sefovi koji tonama devre..ovo je samo kap u moru pa je bespitrebno pisati o tome..ne bacajte narodu prasinu u oci
Jedina agencija koja radi svoj posao ...
Nije kanabis terorista jer je 30 zemalja legalizovalo. Kanabis je ko rakija, Samo da se regulira eto državi para za reforme. Holandija je razvijena a legalizovan im kanabis. Nije Đoni đaba ošo od ove malograđanštine i nekulturne i predrasudne sile od zakona u Holandiju. Ko ne zna rakiju kontrolisati neće ni kanabis. Zabrana kanabisa je zabrana slobode izbora onih koji kod svojih kuća odgovorno puše. Nije niko umro od kanabisa niti postao ovisan. Ljudi su radije nepravilno informisani.
Šta im preostaje drugo nego da budu na drogama
Kanabis je lijek...Cigare,alkohol,kola, to je droga
Al cekak svi bi vi kaznjavali dilere, a sta je sa politiciarima koji svaki dan kradu, varaju, primaju mito i milion drugih krivicnih radnji, sa lolicajcima koji su korumpirani koji se sami bave sa krikinalom, sa tuziteljima koji su podmiceni sta sa njima? Malo.ukljucite mozak pa onda pametujte o kazni
Sve dilere bi kao u Kini po kratkom postupku na trg i metak u potiljak. Pred okupljenim građanima koji bi uzivali u predstavi.
555 333
U Bjelorusiji bi dobili 17 dozivotnih za ovu kolicinu.
To je to sto je prijavljeno. Koliko su sebi ostavili jer i oni znaju da to nije droga
A koliko je prošlo to niko nikada nece znati
Samo o efektu uhljeba koji na plate trose 1 milijardu km... Vise vrijedi 100 kg duhana ili 100 metara drva od ove travuljine