Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eheheheb Asocira na drogu... znaci sumnjaju onda vratiti ljudima materiju ... ehehege.. oruzje ih asocira na vatrebo sredstvo za ubiVanje zive sile
ma nek idu u zatvor sada svaka cast SIPA !
Dobar ovaj sa prigusivacem kako se zove
Oduzeti i svu imovinu stecenu od prodaje narkotika,plus maksimalna robija !!
a kakvu imovinu, vidis da su klosari neki..
Samo gazite te dilere...Potrovase omladinu !!!
MDMA gudra ljjubavii..
legalize mdma
Svaka cast. Govnad koja dilaju, prodaju uglavnom zive od droge treba kratkim postupkom rijesiti
Cuj face ti bi nesto rjesavao. Bojim se malac da si pobrkao odredjene stvari. Vi ste sretni sto ima u drzavi masa drugih problema pa ste vi lafo neprimjetni. A za vas bih drage volje predlozio javna vjesanja za mu da. Vidi se da ste hrabri zaradjujuci na tudjoj muci. No ima svemu kraj, nista ne brini.
Samo tako,skloniti smeće sa ulica.SAMO TRAVU NE DIRAJTE MOOOLIM VAS!!!!!
Ko je uhapšen , yyybem vas usta , da ga ne zovem
:)))))))) dobar
Ne pomazu ni ljekari .. ni cuvene trave !?
Spremao se čovjek za svadbu. Puštaj to