Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je jos radio sto se nece mozda nikad saznati, monstrum.
Gledaj face, prava njuška pravoslavnog fundamentalise i ekstremiste. GENOCIDNA TVOREVINA!
@ChedoRS zasto je legenda?zato sto je ubio dva nenaoruzana covjeka,to je sve sto je i mogao uciniti,sto ih nije ubii kad su bili slobodni,jado jadni,vi ste psihopate generalno svi,a pokazali ste se na bojnom polju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dolijala džukela
Smrde zaražene ne jenjavaju nikad
Je.o vas rat, samo narod zavadjate, ovo je onaj Bakirov analni haver Fahro organizovo da skrene paznju sa mnogo boljeg menadzmenta krize u Republici Srpskoj! FADILE PODNESI OSTAVKU
Joj hamo vidi mu glave
Mrda više ne Mrda
Evo kako je stvoren rs
Dolijao stari čedo. Želim ti dug i nepodnošljiv boravak u barbakani kretenu jedan.
naredio zatvoreniku da zadavi drugog zatvorenika, kaqd pomislis da si vec sve cuo...
Evo ovih sto ne mogu mirno da spavaju Slobodan Ćurčić Slađan Tasić Zoran Adamović Zoran Stupar Nenad Bubalo Dušan Cimeš Zdenko Grbavac Višnja Aćimović Tomislav Kovač Rajko Kušić Slobodan Pekez Ivan Ančić Jakov Duvnjak Nedeljko Matić Mladen Kurdija Perica Kustura Vinko Lazić Marinko Marić Zdravko Marinić Mario Miličević Miljenko Nogolica Jovan Novaković Vide Palameta Adem Kostjerevac
Blagoja Vojvodić Čedo Bogičević Vinko Papak Vitomir Popić Željko Rodin Drago Samardžija Bogdan Stevanović Borislav Stojšić Marco Vidović Miloš Zekić Jurica Božić Svetozar Kosorić Rajko Drakulić Zlatan Jelić Ante Golubović Dragan Dopuđa Radoslav Janković Milisav Gavrić Duško Kornjača Jovo Andrić Branislav Gavranović Svetozar Kosorić Milenko Karlica Miroslav Hrstić Saša Dunović i Goran Mojović.
Smrad doci ce gdje treba
Vidju mu glooove felsirane, zato je i zaostao u razvoju, mora da je milica dok je pijana shrala rodila i njega a on ispao na beton i udario glovu a ona mislila veliko ghovance.
kurci palci
Smrad je dolijao
Čuvajte ga da ne fasuje Koronu treba da poživi dugo u tvorza ..ovakve jedva čekaju da bude u buretu svaki drugi dan......
Dragi klixu Mrđa je proglašen krivim i da je narednog dana naredio zatočeniku Jasminu Ališiću da zadavi zatočenika Samira Đafića, što je ovaj i učinio.
Pogano ime, pogana faca, pogana narav,
Pravi cedomir glavati
E čime se vi srbi ponosite, zločinci fujj