Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebali vas dileri, njih ce uvijek bit. Sklonis jedne, drugi uskoce, ko one casice na aparatu za vodu. Hvatajte malo velike privredne kriminalce i one sto kradu od naroda, pusti dilere, to je samo da oci zamazete.
cuj neovlastena proizvodnja droge, pa zar ima i ovlastena :-D
ako mi mozes navesti bar jednu apoteku koja prodaje heroin, rado bi ti bio zahvalan :-D
Mahala mi postala krimi organizacija...svasta...haha
ebala vas trava i spid, najjeftinije droge koje se mogu naći na ulici. šta je sa žutim( heroin živote uzima) i bijelim ?? što se ne hapse ti dileri ??? imaju dobra leđa pa zato ?? hapsite sitne ribe da zamažete nekome oči. vi ste karina obična!
Dilaju drogu a ovako stidljivi pred kamerama?
Što se imena ne objavljuju?
daba gorivo trosit sad ce uvjetne i hajte kucama, nema ovdje pravde osim ako balvane ne krades da im se u biznis mijesas. Ona sto vaga kod nas nije slijepa vec rascaracenih ociju i trece joj niklo da predvidi ko ce bit na izborima gdje pa da sude.
Je ko cici na prvoj slici... garant ozaloscena hanuma? Kako bi je ja, kojim to imenima, ove noci....
Lijepa nasa SiPa ...
Pa zato je Fahro poslao demonstrante pred Tužilaštvo. Razvalili mu prodajnu mrežu.
.....ali ih je sud zbog "nedostatka dokaza" morao osloboditi.
Sandžaklije garant