Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će na red doći krivotvorene lažne diplome???
Haha pa to je i najbolji način za smanjenje prekomjernog broja uhljeba, jer sigurno dobar postotak uhljeba je sa lažnim diplomama a u tom slučaju ne bi mogli tužit za otkaz pa da ih se vrati na posao. Provjerom lažnih diploma i otkaz za smanjenje ogromnog broja administracije koja pojede ovu zemlju rashodima na sebe
provjerite diplomu i porijeklo milionskih imovina direktora svih policija...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Akcija kodnog imena lanjski snijeg.
Zar na tome mnogi nisu legalno ubrali milone? Zasto se oni ne hapse?
Kad će sipa hapsiti zbog krivotvorenja diploma direktora na ključnim pozicijama.
A ovima na vlasti što su krivotvorili diplome, opet ništa!
Od početka je cilj uvođenje digitalnih ličnih karata. Kovid i vakcine su bile metoda
Koji dzavo uopste covid potvrde i postoje???🙄 Svi se zarazili ,plandemija prolazi , a ostavljaju covid potvrde i covid pasose???🙄 Daj ba ukidajte to
Pas vam mater bez covid potvrde!!!
Ne vidim svrhu objavljivanja toka istrage... Trebali ste jos puna imena osumnjičenih staviti da ljudi imaju vremena napustiti BIH... Zalosno je kojom brzinom povjerljive info dospiju u novine... Dobro nasa policija ikoga uhvati!
Yebo vam covid i covid potvrde famelije seljačke
HAHAHAHA krivotvorene Covid potvrde, ma hajde ?! A napad na ustavni poredak, na državu BiH, napad na sve narode u njoj, od Vepra to ništa ?
Čuj lažna potvrda Zar može biti lazna ,valjda krivotvorena zaboga ....
ima li lažnog novca .
Kad mogu lažne diplome zašto ne mogu lažne potvrde
Korona na zalasku u pricama. Da nista slucajno malo zakasnili