Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuo sam da neki roditelji čak i posuđuju i razmjenjuju knjige - taj lanac traffica i preprodaje ove opasne supstance se pod hitno mora spriječiti!!!!
Dobro si informiran. Ja sam doznao iz pouzdanih izvora unutar snaga ceranja i pljenidbe, koji zele ostati aMoNimNi naravno, da SIPA ima infiltrirane agente unutar ovog dobro organiziranog kriminalnog kruga posudjivanja i razmjenjivanja knjiga. Roditelji nisu niti svjesni sta im se sprema. Samo je pitanje dana kada ce ukupan lanac biti razbijen a osumnjiceni konacno izvedeni pred lice pravde!
CPU je najopasniji kriminalc. Sva sreća pa je najveći problem u BiH kopirana knjiga. Možda za vlast i jeste, jer ko čita njih ne sluša dok govore kako nam je dobro...
Slažem se :D
najveći neprijatelj policije su knjige,zato policijo svim snagama udri po mrskom neprijatelju
Knjige nisu bile poznate policiji od ranije
Ovo izgleda samo SIPA radi nešto u ovoj državi. Nadam se da im trud nije uzaludan.
Oprema za kopiranje, odranije poznata policiji!
kakva autorska prava, a jesu li ''autori'' platili prava PRAVIM autorima od kojih su prepisali gradivo...
Neka je nasoj SIPA-i najveci uspijeh sto su razbili lanac kopiranja knjiga, a droga i to, ma hajde to su sitne stvarcice i sitne su to ribice, malo droge nije nikome naskodilo ..
Skinite neku rutu heroina sta se bukvarima bakćete mamlaz
Kod mog sina iskopirane knjige od Engleskog jezika, sreca pa je punoljetan, njega ce uhapsit, nece mene.
koja je ovo mafija da mi je znat odstampate kjigu fizike i uzimate sebi autorska prava . koja autorska prava pa niste vi fiziku izmislili .
Hebi ga, ne može sirotinja ni do jeftinih udžbenika. Sve je onako kako reče onaj profesor kada su ga uhvatili da uzima mito od studenata: "Tko nema novaca neka uči."
Nije ovo prvi put da oni pretresaju kopirnice, jadne kopirinice one su najkorumprijanije izgleda kod nas u Bosni. Tuzno :(
Dotakli se se gorućeg problema ove države, de šta ćeš kad je sve ostalo savršeno jbg
hahahha na*** vam se matere drotovske. Dok nam ubice setaju slobodno, vi kopirnice zatvarate LOL
Oprema za kopiranja, u narodu poznata kao i kopir aparat ili kopir masina.
po pismenosti (a i usmenosti) naše policije, očito je da odavno imaju problem sa školskim udžbenicima, samo je bilo pitanje kada će da ih hapse... sigurno su u punoj ratnoj spremi i sa fantomkama na glOvi, veoma oprezno rukovali sa "osumnjičenom" literaturom...