Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav monstrum i kukavica treba biti pa se odluciti na silovanje, i nemocnoj zrtvi nanijeti vjecnu bol i zivotnu patnju :(. Za ova nedjela je smrtna kazna blaga.
IME PREZIME MAJMUNI
On ako je silovao, ja sam Putin. Znam covjeka lično ni mrava nije zgazio!!!
Mislila Srbadija da rat nikad zavrsiti nece pa da mogu raditi sta hoce. Sve dodje na naplatu hvala Bogu
Takvim sjeci muda, da drugima ne proradjuje pamet luda.
odma ga objesit
Mogu zamisliti koliko je boxera popio u glavuču truhlu u kombiju ha ha ha ha.
Samo rokaj.
Bakirina udarna ekipa obezbjeđuje pemziju od 400km!!!
Pendrekom dnevno po tri sata
Na kolac, odmah!
Pa šta je ovo ljudiiiii?!? Mogheriniiiii, nakon beograda, pravac Banjaluka da nagovoriš dodu da se smiri i da ne kreće!!! Ne može ovako više, provociraju srbe sa svih strana, apse, vuku po cesti!!! Ahahahahahhahahaaaa
Ima li ista gnusnije i odvratnije od osobe koja je u stanju silovati nekoga?? Crkli dabogda. Sjeme vam se zatrlo silovateljsko genocidasko. I onda mi dodje sa parolom tri prsta, ludilo, crkva, vjera. MRŠ!
Samo u glavu...juce Kosovari danas Bosnjaci....
Oni su branili svetu srpsku zemlju.....