Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eeeejjjj hocu i ja u sipu jer ako je ovo tacno trebat ce njima ljudstva zato sto bi otprilike trebalo pola tuzle pohapsiti a fazon je sto nestaje onih koji podmicuju nema nas narod vise para ni za sebe a kamoli za mito
Eto sad neces moci vise ni inspektora potmitit. Ne valja ovo. :)
Svala cast ,makar neko da radi svoj posao u ovoj BiH ,a ove dobro kazniti i sve sto im se dokaze da su uzeli mito da vrate duplo! Ima njih puno vise od ove dvojice ,al polako dok se klupko pocne razmotavati ,i ova bagra sto je ne uhvate nece vise smjet stavljati ni marke u padze!!
na lomacu s njima
Bravo SIPA svaka cast RESPECT koliko vas malo placaju jedini radite kako treba u nasoj nam jedinoj!!!