Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo prevoz lica na crno, kazna 500 maraka....najlošiji advokat ovo moze na uslov riješiti...
Više koštala ova akcija nego prevoz migranata
Nije mi jasno. Kako krijumčarenje može biti u Zenici? Krijumčari se preko granice. Ovdje se radi o nelegalnom taksiranju (možda, ako se dokaže da su migranti platili prijevoz). Da li bi mene uhapsili ako pokupim stopera Sandžakliju koji nije riješio boravak u BiH? Policija na granicama treba da bude.
@convict072 Pa dobro zboriš. Isto tako bi mogli uhapsit ljude za nelegalno kupovanje maramica
@convict072 Pa import /export. Sigurno je po nekim dokumentima koje posjeduju je dokumentovano kad su granice prelazili tako da je utvrdjeno da nisu imali kad negdje drugo biti već su direktno tom rutom prelazili neposredno poslije ulaska u zemlju.
Sa ovim postupanjem samo onemogucavaju ili otezavaju migrantima izlaz iz BiH.
Ja akcije i q..... gradovi nam puno dilera i kriminalaca a vi se falite sto ste ufatili 6,7 migranata koje ste vi trebali smjestit gdje im je mjesto.
Zestoko kaznjavati osobe koje prevoze migrante, zatvoriti kampove, i totalno zaustaviti svaki vid pomoci. Do kraja godine pola bi ih nestalo iz BiH
@KURCIC2004TE zaboravio si jos napisati da narodu podjele i oruzje da se brani.
Prevoze svoje predke
@Fggurrzu57888 ja, i?
bravo, migrante vratit odakle su dosli