Tragedija u Živinicama
0
Sin iz pištolja ubio oca
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
muž puca u ženu, al\' ipak se brine, da li je na samrti popila bayer aspirine...
sa-x nije normalan ovakve tragedije se mogu komentarisati a razne sanele ne mogu sta vam je dripci sarajevski
Turska posla
Zalosno... ne znam sto je gore, procitati ovakvu vijest (koja nazalost nije usamljena medju crnom hronikom) ili komentare? Sin je ubio oca, zar je bitno kako se zovu?! Bolje bi bilo da se vi zapitamo u kakvom drustvu zivimo i sto nas sutra ceka. Sucut/saucesce obitelji/porodici....
Ustaše i četnici nemoj da se radujete prerano.. Donje Dubrave su naseljene uglavnom hrvatskim i srpskim stanovništvom.. Sačekajte da se objave imena, pa onda pišite..
morda mu se omaklo, ko zna. mislio cojek mozda da je pistolj na vodu.
prije neki dan se potukose na sahrani ocevoj dva brata... sad sin ubi oca... ba.lije ba.lije... skroz ste pu.kli.. mada uvijek ste i bili lu.di
islam = terorizam
@ad fuj dno dna...
balijska posla..
Eh taj Beretta.... Sta nam rade dragi moj Nedimee...
PIPO,uvijek ima o dijamantu nešto: http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/clanak/100806062
Danas pravo okrenulo... Nego sta bi sa Dijamantom , nista danas o njemu , kakva mu je stolica jel pomehka ili tvrda ili taman ?