Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki ljudi jednostavno nisu za zatvora. Bolje ih je poslati u psihijatrijsku bolnicu.
E brate kad je tolka pizda pa mu ga popusio od straha, a sve sto mu se moglo desiti je da popije batine, e neka ga je onda silovao, ko ga jebe, sto se onda bavi kriminalom ako nije spreman da se sutra odbrani u zatvoru. A i taj siledjija, izgleda pedercina obicna, pa ako ti je zapelo izdrkaj ga, i eto, ma treba ih vratit zajedno u celiju, mozda se i neka ljubav tu rodi;)
mnogi bi od vas prvo pusili pa prijavljivali...lahko je biti hrabar i opasan iza kompjutera...nije mi zao nikoga ko zavrsi u zatvoru jer sigurno ima razlog zbog kojega je tu zavrsio ..ali siledzije ne volim bilo koje kaste ii vrste..slazem se sa ovim jednim koji kaze... imao je sansu kada je zagrizao.da ovome rijesi pitanje sexa za sva vremana ,pa barem pipio degeneg kasnije!!
ko u americi
Ne kontam ovo oralno silovanje... Nije valjda da se čundara nemože pregristi...mislim pa zaista...
Nije njega niko silovao vec je on N. S prisao drugom osudjeniku i pitao ga N. S Jarane imas li cigaru? - Nemam ali imam rucni sahat! N. S Pa sta ce mi sahat necu valjda sahat da pusim? Pa nemoras sahat da pusis,pusi ga deset minuta!
hahhhahhahaha kralju...hahahahaha....
pa jel oralno il su ga silovali
Kakve to ima veze je li oralno ili ne? Prisiljavanje na oralni sex je također silovanje! :O
znaci tebi je isto da te neko yebe u dupe po prijetnjom ili da ti kaze 'samo' da mu ga pofamflas?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Niko njega nije sliovao, lik fino priš'o i rek'o: Puši il te nema! Ovaj je mogao da bira :)
potpuno se slažem :)
IDEALAN ZATVOR ZA... BIH..... POLITICARE MOZDA NEKI I NE PRIJAVE KOLIKO CE IM BITI LIJEPO........
Neki? Mislim da je manji broj onih politicara kojima se to ne bi dopalo. Ipak, ja bih da se nasi politicari malo kazne, ne da im se cini usluga
Pa jesul ga *** ili nisu?
Pa kakav je to štićenik kad je silovan u 'sta?
dobro pa ga nisu silovali u nozdrvu ili uho