Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
petak i subota su kobni za vozace ali s druge strane gazde kafana i turbo folk pjevaljke zadovoljno traljaju ruke a i dileri
Samo poostriti kazne, po dzepu kad te drmne jednom, ili ostanes bez vozacke na neko vrijeme - neces vise. Nas narod mozes disciplinovati samo kroz dzepno vaspitanje.
...mudri ne voze šeherom petak/subota noć. jer ponosni posjednici "makina" zbog kojih gladuju "izlaze u votaži" da se pokažu trebicama, šeheru i globusu u cjelini. po cijenu života, i tuđeg i svog. u rukama audika šestak, u tanku tri litra dizla, u džepu cener a u očima glad za statusom. hadžija on d roud.
Petkom i subotom su najumorniji,nije to zbog alkohola.