Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gore navedeni incident se tacnije desio u Bjeljini na raskrsnici ulica " Srbske dobrovoljacke garde" i Ulice " 7 Muslimanske brigade " nedaleko od Trga " Palih Hrvatskih Bojovnika "
Hajde reci nam bekrija kako bi ti volio da se zove ova ulica? Ja bih volio da se zove ulica 7. Muslimanske brigade jer je to bila nasa oslobodilacka viteska brigada. Ostale nabrojene agresorske garde dobrovoljno pisam po glavi, one koji jos stoje i one koji pali!
Dosao Bosanski srbin u Beograd ono trbuhom za kruhom, poceo on neki posao ganjati, trazi, trazi, al nista. Nestalo ono malo para sto je donio, nema kud, nemoze nazad i odluci on da se skloni u Beogradski zooloski vrt, veli ruzan sam svakako u kavez cu sa majmunima nece me ni skontati, jest cu sta i majmuni jedu... I tako neko vrijeme zivio on tu, al skontali ovi iz uprave da ima visak majmuna i odluce da puste medvjeda ko vele pravi majmuni ce se popeti na uzad, a ove sto se svercaju nek medo rastrga... Uleti medo, majmuni na uzad, a srbo se skupio u cosak nezna kud ce... Pridje njemu medo lagano i sapnu "nista se ne sekiraj brate ja sam Mile iz Bijeljine"... Znam da je malo neukusno al kad vijest procitah ovaj mi vic prvi pade na pamet...
Hahahaha !!