Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvi kao ovaj AKADEMIK i smiju prditi u prazno samo ovako sa stolice....haj da vidim kad bi na ulici ovo smio reci... deb.ilcici napaceni neizivljeni...
shipptari su legende. da smo bogdo mi baliyje ko sto su oni a ko sto nam neki ovdje govore da smo isti. ali na zalost nismo, a da jesmo, svaki dan bi ovdje bila 2-3 chhetnichka zlloccinca manje.
Administrator izgleda uziva u komentarima od Akademika, pa ih ne brise.
Neka neka Sandjzaklija basu pravi nedaju ovim naduvanim tipovima dase foliraju i sepure.Takovam je svugdje ko ima hrabrosti moze da vlada ko nema mora da sjedi kuci i ceka dase smiri sitacija.
Administratore jesili razumijo dati poruciju da iskljucis ovoga akademika ili cemo iskljuciti tebe .Da komentari ovog bolesnog akademika postice vjersku,rasnu mrznju i da vrijedja druge ucesnike na forumu.Administratoru dati nebude tjesno Sarajevo pa neces moci dase sakrijes pa moras bjezati u Sirokibrijeg ili u lijepu nasu Hrvasku.
sram bilo moderatore pa ne dozvoljavaju da se ovom AKADEMIKU propisno odgovori .. a njegov komentar ostaje i dalje .... hajmo se skupit i naci hakere da sruse ovo govno od stranice !!!
6 na 1.......stvarno nema smisla mudonje
.. puna carsija sandzaklija
Alipasino polje postalo najmirniji dio grada... Centar postao divlji zapad...
Pa naravno da smije pisati kad ne mora ostaviti ni mail ni nista. Sve su to ovdje samo iskompeksirane niske duse koji da moraju javno reci sve ovo sto ovdje smiju pisati da ih niko ne skonta nebi nikada ni \"A\" smjeli reci. Od akademika pa redom... Jad tuga i cemer.
Sarajevo-x od hitno treba da uvede kontrolu komentara. Svaka prica se zavrsi na nacionalistickoj retorici. Uzas! Kakvih pacijenata ima....
Je.bo ti pedofil patrijarh pavle dijete u pi.cicu brabonjavu!
šestorica na jednog, bravo junačine,daaj što se tiče akademika ne sikiraj se ,on se javlja samo vikendom kad ga puste i nakljukaju lijekovima,a tad im je slobodan taj jedan kompjuter u mjesnoj zajednici
kako ste vi ljudi bolesn svi, straaaaaaasno
Kako vam prolaze komentari poput ovog komentara idiota AKADEMIKA? Ovo je prevrsilo svaku mjeru! Tip je psihopata i cudo je kako on i njemu slicni uopste znaju da upale kompjuter. Strava!!!