Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otisao covjek na EYOF.
Kaže policija ga ganja sa specijalnom opremom kao što je dron...Pa dronove djeca drkaju...Ima li šta specijalnije...Čovjek živi na jednoj jabuci deset dana, a prosječan policajac pojede vreću brašna za deset dana...Čovjek se u zatvoru osposobljavao danonoćno da bude ono što želi, a naša policija na slobodi igra binga po vazdan još ih plaćaju za to...Ej moja državo jadna si...Policija ne može uhvatiti nacrtanu ovcu...
Ne mogu da nadju ebenu budalu glupana a kamoli one sto su ubili policajce i kaze nasa policija piiisam se na njih
Ako ne dodje na kraju u Sarajevo...
Prije ce pronac zenu za jednu noc, nego ovog majmuna
Po koji su put vec pokazali da su nesposobni!!!
Ma kakvi vi i vase trazenje, kad bi bio u kladari mozda bi ga i nasli.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Sutra sedmi dan,baš me zanima,hoće li načelnik PU Konjic,ili komesar Mupa HNK,recimo ponuditi ostavke,bilo bi ljudski u najmanju ruku poslije ovako"uspješne"potrage!Što se tiče ovih "intenzivnih"pretraživanja,čini mi se da su se"specijalci"samo uslikali u selu i vratili se.Nešto narod u Brdjanima slabo vidja policiju u i oko sela u zadnje vrijeme!!!
Pomahnitali Islamisti haraju u 18,7%
Zima je , ponesite sol za rep.....
Ovaj je napustio drzavu , a ako ga i nekad uhapsite sud ce za par godina da ga pusti .. Drzava i zakoni su nam smijurija , prepisite zakone od prije rata ako ne znate napraviti nove i dajte policiji ovlasti koje je nekada imala . Ne zivimo u Njemackoj ovdje je stoka od naroda nismo mi u mentalnom sklopu kao EU kada cete to shvatiti ... Do tada svaki novi zlocin ce biti gori , brutalniji a mi cemo se cuditi jao zasto , kako .
Koliko je tih sela oko Konjica pa ih pretražuju evo šest dana?Jel nekom palo na pamet da pretraži Konjic?Možda je njemu dodijalo selo pa sišo u grad.
@Nepredvidiva 168 sela na podruciju najvece opstine u BiH.
Bojim se da nije u BIH vise
Gachich ko Kuduz!