Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nes' t i care doci do SIPE,na granici ces biti priveden,et samo da znas.
to je i meni bila prva pomisao :D
Satro vlasnik par firmi, mi sad trebamo biti toliko glupi i povjerovati da je to sve posteno zaradeno ? Oko, spominjes se u kontekstu prevara par godina, to sto si mislio da nikad nece nista biti od tih optuzbi je druga stvar...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta su ovi svi para izvukli od ovih javnih preduzeća, to mi obični čitaoci ne možemo ni sanjat. Nosilo se i šakom i kapom.
@ser_oliver Naravno. Zašto bi drugačije javne firme plaćale budalaste i nepotrebne kampanje, spotove, banere, facebook promocije, evente, itd itd itd. Najslađa je faktura "Medijsko zastupanje za mjesec Januar 2014 ... komplet 1 ... 10.000KM ... PDV 1.700 ... Ukupno 11.700 KM". A nije guzicom niko mrdnuo. Šta ćeš, tako je to kod nas. Mi to volimo, to je svima nama san, da uzimamo a ne radimo.
"Objektivni" Radio Sarajevo samo njega ne spominje kad nabraja ove osumnjecene... "Mozda" zato jer je lik vlasnik I Radio Sarajeva... :))
Kazu oslobodit ce ih sve ako budu sutili o bh telecomu ;)
Otici ce u SIPU i traziti vise informacija!??? Halo bolan, pa oni ce od tebe da traze, a ne ti od njih
joj seljacke glave stare mi cc
Sad on kao ne zna o cemu je rijec hahahahaha
covjek priznaje da je radio kriminal ali samo sa eronetom nije hehehe
sasvim slucajno covjek prebjegao u hrvatsku hehehe
Evo i ja dok dobijem čorbu u kuhinji,odmah se javaljam u SIPU.Možda budu ćevapi.
Kako samo ima ljigavu, uvlakačku, lažovsku, neradničku facu..A tek okviri naočala..intelektuala kao neka, kao načitan i knjiški tip, a na faci mu se vidi da je shit od čovjeka..ovakve i slične je lansirala politika u nebesa...
Pravi jad ja bih ga osudio bez sudzenja !!!
Da si bar nesto pogodila od svega sto si napisala, Senad nije bas nista od toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je "lijepo" biti "gospodin" sa tuđih leđa. Najbolje se praviti naivan i ne znati ništa. Dokazat će se znaš li ili ne znaš! Ako si nevin, podnesi tužbu zbog uznemiravanja i nanošenja duševne boli. :))))
Protegao se na sve strane i uzima sa svih strana a neko nema posla i hljeba da jede,treba to sve pofatati sigurno ima oraha u djepu na posteno ne mozes imati velike pare
svestrana momčina..
jarane, ja vec vidim kako te Gashi karindza u Zenici, Edibu Buljubasicu pjevas sevdalinke, a Nihadu Vlahovljaku cistis cipele(špicoke)