Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj seoski klošar i siledzija je dobio sto je odavno zasluzio !!! ?? Ali ko je Lisac koji je kriminalcu ,koji je poslije rata protjeran iz Njemackih zatvora ,omogucio da okupira pola Bascarsije,( hosteli.kafane parkinzi),i da se abnormalno obogati ?? ,Ko je puno veci zlocinac,koji je napravio da zatvorska protuha-20 god.naplacuje parkinge ispred cuvene Sar. Vijecnice !!! Hajde SIPA objavi ko je stajao iza ove protuhe ???????
Ako je bio takav, zašto bismo trošili resurse na njega, a ne recimo na liječenje kakvog djeteta. Neka se mafija sama porefena međusobno. Za Ćelu Delalića je potrošeno para toliko da se moglo stotinu djece stipendirati. R.I.P. krimosi
Veliki gubitak za akademsku scenu BiH.
Ko je ovaj
U Gradišci se dvaput nekrste a Bogami i nepucaju po nogama kao u Sarajevu!!!
Selendrasi!
Ko sta trazi to i nadje!
Dobar covjek bio.
Jedno pseto manje!
jedan klošar manje sto je mafijo mafijo je garant vise neče
Neka ti je Rahmet duši,druže. Na boljem si svijetu. PS. A dušmani mogu da ti ga PUŠE !!!
@sex jebbo ti ja pleme seljacko
@infernobosona a ja tebi mater i sestru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko, zašto, motiv, poruka. Snajper? Kad je bomba, kad snajper, kad iz blizine, kad nož, kad tuča? Kome je dotični bio jaran, a kome protivnik? Vidim i hrvati ga drže na listi terorista, Domagoj Margetić u vezi ubistva neke braće povratnika. Ko ima korist, čija sujeta je zadovoljena, kome je naštetio poslu?
E jesmo pogana nacija,al bas pogana!!!!!
Come back of elez!
Bas se vidi da je neki fin gospodin.
valja na bare
Dohaka narod kad,tad, ....
hahahaha lijepo se nasmijati ovako kad debila smaknu.. treba covjeku zahvalit