Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poenta je na "sporosti pravosuđa" ne na RVI, spor oko međe, brat i ostale stvari koje se spominju.....kad je oslobađat politzičare onda je pravosuđe brzo, jedna obična građanska parnica se vodi više od 10 godina,,,znači sporost suda je čovjeka koji je RVI dovela do takvog očajanja da se zapali....
@Vigilante nemoj poredit molim te 4 dana i više od deset godina.....ideš na kantonalni sud kad ti opštinski donese presudu bez presude nema ni prava žalbe....pogledaj malo brojke koliko predmeta je u svim sudovima neriješenih....prije više od 10 godina sudijama je povećana plata koja je bila i pet puta veća od plate ostalih visokoobrazovanih ljudi sve iz razloga da bi bili efikasniji i nepristrasni a predmeti se samo gomilaju....kad izgubiš nadu u pravdu postaješ očajan kao ovaj čovjek
@S@R@JLIJA budi realan molim te šta je tu na guzove kad ti neko pamet razvlači deset godina....šta bi ti....ne branim ga niti ga opravdavam, al je čovjeku puko film, nije vidio više nikakvog izbora, mada ga je sigurno bilo....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E bas mu je jak razlog. Na osnovu ovakvog razloga pola Bosne bi moralo gorit.
Danas će RVI obići boračka udruženja, generali Armije i Marina Pendeš.
Sve dok barem jedan politicar ne plati glavom,drzavne institucije nece raditi svoj posao kako treba.
hvala Allahu Uzvišenom da se ovaj napaćeni insan oporavi i nadže mira u duši od zuluma nevjerničkog
krkanluk naš, kolju se oko međe od 2 metra sigurno. velika hvala što si stao uz državu u ratu, al sorry jarane, ako se hoćeš zapalit onda se zapali.
E moj jadni čovječe kroz šta si morao proći a samo radi nemara i bezobraštine vlasti u ovoj državi. Tvrdim da će se sada spor na sudu završiti velikom brzinom i pitam ZAR SE U OVOJ JEBENOJ ZEMLJETINI MORA SPALITI JAVNO NA TRGU DA BI VLASTIMA, SUDOVIMA I INIM INSTITUCIJAMA SKRENULI PAŽNJU NA NAŠ PROBLEM? E BAKIRE IZETBEGOVIĆU JESI NAPRAVIO DRŽAVU KAKVE NEMA NA PLANETI, BOLAN NE BIO VIDIŠ LI TI OVO ILI SI TOLIKO OKUPLJEN TOBOM DA TE BRIGA ZA LJUDE.
Žao mi je čovjeka jer da uradiš ovako nešto stvarno moraš biti doveden do ludila. Država mora stati u kraj tim problemima oko krvave međe tj. parcelisanja i sl.
dobro je da je bolje i oporavlja se
Paraziti su to , covjek ceka 15 godina , ni manje ni vise .Pa ko ne bi poludio .
drago mi je bice on dobro
Evo nema ni u Zanzibaru.Ja Sam na osnovu ranjavanja bio70% invalid kasnije mi spustise na 20 a hodat ne mogu kako treba dadose mi 35 maraka da zivim da BI mogli ostalo placat ublehasima koji su svercovali a valja i 3 koljeno namirit.Ja Sam imo srecu u nesreci da Sam Moro pobjec iz domovine za koji Sam se satro borio.I vidi cuda drug drzava mi dade kucu poso kazu imas sva prava ko i ostalo Moj Senade.
Kakve veze ima RVI to sto se svadjo sa bratom
Svađao se Alija i Fikret, mada su bili braća po vjeri, ali je važnija bila fotelja.
Ja radosne vijesti.... Uljepsali ste mi vikend .