Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u americi bu dobio bar 40
Jest al i ovaj što ga je prvi napao dobio bi bar 4 godine. Tako da se to mora gledat u relaciji. Ako na nekog fizički nasrneš budi spreman na sve.
Ma smanjite mu još malo, pa daj, sad čovjeka tu trpat u zatvor na deset godina, puno je nema smisla, mislim samo je eto, nako, ono ubio oca petero djece, mislim, naš je znamo ga, nije on loš nego eto omaklo mu se, pa da, čuj Jedna lagana doživotna pa bi svaki naredni psiho ipak se dozvo malo i razmislio hebote sranja više i sudovi, farsa...
Ma pustite ga odma nek ubije još nekog
Ma fin je on, fino se vladao, treba pustiti na slobodu...NOT! OBJESITI JAVNO
Hahah pa ne mogu da vjerujem. Nije covjek dvostruki ubica. Jednom je ubio, 2x mu se slucaj obradjuje.
Dvostruki ubica... ne uči iz iskustva, kao ni pravosuđe.
Cekaj malo, ako sam dobro razumio ponovio krivicno djelo i dobio manju kaznu. Zar nije cijela poenta da dobije vecu kaznu jer je pokazano da prva nije adekvatna i dovojna.
Nisi dobro razumio :D
Dobar primjer za ostali ološ
Sto bi znacilo,kad vidis da ce bit sranja ,prvir hvataj sta je pri ruci i ubij da ne bi bio ubijen.Bolje malo na "izlet "u zatvor nego pod zemlju.On ce izac nakon 2/3 kazne ,7 god u vrh glave i kad mu dodje prirodna smrt,za grob ovog ubijenog se nece mozda ni znati
koje je razlika izmedju 11 i 12 godina ? bolilo te 11 ili 12 zuba, isto je.
Poserem se na sud. Trebao je makar 20-30 godina dobit pa ubio je čovjeka !
Već bio u zatvoru za isto djelo tj. ubistvo 11 godina i onda mu smanji sudija tj. grupa sudija, kaznu da opet bude 11 ?!! Da nije puno i to 11. WTF Hebem ti ovaj sistem i ovakve sudije i sudove. Više bi odležao da je posjekao 11 m3 bukve.
Treba tražiti odgovornost?
fuuuuujjjjjjjjjjjj
Kriv je onaj koga nema!