Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto li bas?
FAHRUDIN RADONČIĆ ➡️ FIKRET ABDIĆ
ja jest ova cirilica ruzna u pm,nisam je dugo vidio,ali kad je vidim ono glava mi trzne unazad ko da me neko puko sakom,a onda bol,software pokusava da se recover ! neme zute mrlje ispred oci,linije,agonija,a onda olaksanje,ah pa toje cirilica !
@VasiIijeKhacavenda pa nije nemoj tako,znam ja citat i pisat ijedno i drugo,ali me cirila iznenadi,uostalom bosancica je bila skoro ko pa cirilica pa mi je cak i draga,a donijeli su nam je bogomili iz bugarske,a oni je uzeli vjerovatno od grka a mozda i nisu,grcki su vise ko hijeroglifi !
@DrVejsilHetjimitj jesu ba !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eheheehhe... miletovi ne miruju
Nema kod Mileta labavo☺
dobro, dešava se.... bomba ispred kuće