Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tresla se gora...
Sve dok bude one lafo elite koja izlazi tu i pije 1kafu na 2sata biti ce ovi dobro.....
Svi kukate, a ko je od vas ikad zatrazio fiskalni racun?? Trazite racune i moraju vam dat, kad bi svako radio tako ne bi mogli ni klepat!
Peavi primjer buducim gazdama, kradite izrabljujte sirotinju za minimalnu pmatu ne daj te im ziviti, ma hej sve ih samarajte dok rade, hodajte sa bicem iza njih i idri ih ko konje dok aluze elitu, ma ukratko hebite im mater!!!
sto ih ne bi pustili?? pa narod je glup...odmah po otvorenju pun metrpolis a i vatra..vidim i manja se bojkotuje bleee bleee bleee
Pornić u Tesliću.. hahajaha
Ma jok ovakvi vlasnici mogu sve, zgazit gradane, krat uz poreza, uvalit nekome krivicu, para je jedini bog u bosni
Laprdajte sta hocete, al Metropolis i Vatra su jos jedina normalna mjesta u Sa
@SabitIzTarciina Pa jest vama tarčinašima i ilijašanima...
@SabitIzTarciina Tako je, ja sam u Metropolisu visio jos od 1998 kad se prvi put renovirao. Ko nije iz SA nece se valjda zavlacit u lokalne ascinice i pekare po Alipasinom, razumijem ja lokal patriotizam ali za turiste su Vatra i Metropolis reprezentativni objekti. Pored njih ima jos par objekata da su top i to je to. Mojne onih zavucenih kafana gdje prozori nisu oprani od rata...
Ma kao da se nista nije desilo..u svim vrlim restoranima i objektima u okolini Sarajeva se ne kuca racun i dalje....
@amy88 Zato fino trazis racun, ne platis dok ti ne izda racun, nisu samo oni krivi, nego mi sto ne trazimo fiskalni racun!
Bice kao da se nista nije desilo