Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidaš
Jedino se nadati da ovi loše odgojeni retardi i probisvjeti pucaju jedni u druge. Ne dao Bog da zaltali metak pogodi normalnog čovjeka. Nije tragedija mrtav belajsuz kojem ni pelena nije od dupeta otpala a sa pištoljen hoda, zlo sjeme i zla kob.
Bolje i jednu nego da je ubio dvije,tri ili vise osoba. U svakom zlu treba traziti neko dobro. 😬
Znas sta je najbolje, sto taj stradali nismo ni ti ni ja :)
Ima i toga. Ili, kaze neki dan ubio desetogodisnjeg brata. Pa bolje da ga je ubio sad nego za dvije-tri godine. Dakle, opet u svakom zlu treba traziti neko dobro. Uvijek ga ima, samo ga treba znati pronaci. 😬😬
Nije bezveze