Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno da policija u SBK krije mobilne radare i hvata normalnu raju koja vozi 55 km/h a ne smije da postavi patrolu ispred objekta gdje 90% omladine pijana dolazi autima. Najveći lopovi u SBK, pune budžet od normalnih ljudi a neće da rade svpoj posao.
Misliš na Tron?
Da, mada je poenta u tome da jedino Policija u SBK reketira obične građane, jedino u srednjoj bosni redovno pokupiš kaznu za normalnu vožnju, ku.rvanjski slikaju sa mobilnim radarom svako drugo auto na cesti jer je nemoguće voziti 40-50 km/h na lokaciji gdje je normalna vožnja 60km/h i više, a vamo im svaki vikend djeca pijana ginu zato što nema patrola tamo gdje treba da budu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki vikend neka nesreća na našim cestama, i kao po pravilu akteri su jako mladi. Niko ne razmišlja o mogućim posljedicama samo gas gas.
Hajmo...gas......gas....gaaaasssss. Mater vam hebem, hajde što ginete ko komarci, al što ubijate na ulicama i nedužan svijet... Hajmoooo, samo gaaaas...
Uspori malo
Kod nas svatko moze dobiti vozacku dozvolu i svi onda misle da su dobri vozaci a pola nih nebi znalo da udje u jedan grad da se snadje tu naprimjer kao sto je Milano odmah bi napravili udes a u Bosni vozi kao neki mangup onda kada netko pogine svi se fataju za glavu
ma svi ste u pravu...
omiljeni film: fast & furious omiljeno pice: pet piva u sebe jesu li brzo isli... nisu, nisko su letili..
Benjo brate izdrži ! :3
Zalosno da decko koji uopce nije kriv za nescrecu(Mladen) najvise stradao .Zalosno :(
Volio bih Ferrarija kupiti na rate!
zakon treba preurediti da stariji od 25 godina smiju voziti poslije 11 sati.. a poolaganje sa 21 godinom.. očito nije za balavce od 18 godina volan..
To nema veze sa godinama, zasto bi normalnoj djeci uskracivao priliku da voze zbog budala. Sranje ce napraviti i 18-godisnjak i 30-godisnjak, to nema veze s godinama, koliko sa osobom, odgovornoscu i sposobnoscu
ma oci moje pametne... mora da si najpametniji u svom razredu bio
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo mi nije jasno sta je ovaj 37-godisnjak radio sa ovom djecom u autima u to doba...
Možda je auto stoper?
izgleda da je opet bilo gas,gas...
daj kakav pametan komentar, samo lupaš gluposti...