U ulici Džemala Bijedića
0
Sarajlije kamenovale autobus FK „Borac“
Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/sport/story/89104/%28VIDEO%29+Slovenci+se+smeju+Hrvatima+jer+ne+idu+na+SP.html
Sta ce cobani sarajevski, kao da su oni ikad znali sta je kulturno ponassanje, odu u Siroki prave sranje, gdje god dodju prave sranje. Kad dodjete u Bl moracete se ponasati fino i uljudno, inace zna se sta se moze dogoditi.
BL 24.11.2009. u 10:04 Ovi sa imenima se vise NIKADA nece pojaviti na nekoj utakmici u RS. Imamo ih sada u svim nasim dosjeima. Sudbina u RS im je zapecacena ;-)) fakat si glup!!! ko to jos daje licne podatke kada krene na utakmicu...vi to legitimisete na ulazima???? hahahahahahahahahahha...jao glupana...hahahahaha
glup si...RS nije ni postojao u proslom ratu... taj RS je nastao sporazumom koji je prekinuo rat... znaci ako zelis da\"ukinete\" taj poslijeratni poredak i sistem---MI SMO UZ VAS....MI SMO ZA JEDINSTVENU BIH!!! fakat su ovi Srbi glupi
muslici uce od brace palestinaca ;-) samo ne vide da su se ovi zayebali, prije bi dobili vise. dzaba im demogafija i kamenje, sve u kur.ac lije.pi ;-)))
uz vas do kraja
Žao mi je braćo što nisam bio sa vama.......
NIJE BITNO GDJE I KAD!
Navijace bijete, kriminalce ne smijete ;) Zasto puna imena, i prezimena !? Kad bi za svako razbijeno staklo, po novinama pisali ime i prezime dokle bi doslo ...a vi banjalucani ,,, vidimo se :D
Osim toga, puno nas se jako dobro sjeca rata i svega sto se desavalo. Da li je to validan izgovor da pocnemo divljati? Kada, po tebi, mozemo nekaznjeno poceti kamenovati svakog ko nam dolazi iz dijela zemlje ili dijela svijeta za koji osjecamo da nam nije politicki naklonjen? Moramo li se i dalje normalno ponasati ili mozemo poceti koristiti rat kao izgovor za nasilno divljanje? Tebi stvarno treba pomoc! A nama treba pomoc od djece takvih kao ti, koji su ih u mrznji odgajali!!!
Opravdavas ratom sve vrste ponasanja? Vecina navedenih ima PREKO 18 godina, sto znaci da su PUNOLJETNI i PRED ZAKONOM ODGOVARAJU ZA SVE SVOJE POSTUPKE. 2009-18=1991 Znaci vecina je rodjena pred rat, ciji je kraj (1995-tu) docekala sa pet godina starosti i ne moze ga sjecati kao, recimo njihovi roditelji. Ovdje krivim, dakle, roditelje koji su djecu odgojili u mrznji i ne objasnjavaju zasto jos nismo ocistili mine u BiH 14 GDOINA NAKON RATA, vec, naravno, za sve krive \"agreso_re koji si im ukrali buducnost\"
a kad ih netko upuca i spusti na zemlju , onda su krivi prvotno napadnuti :) sarajevo je najveca europska vukojebina
ej ulica džemala bijedovića aaaaaaaaaaaaaaaa axaxaxaxxa džemal u sred evrope,pa još i bijedović,do yaya!!!xaxaxaxaxaxa
Eto mene sa bracom Hordama u Banja Luku... Pa kad vas zajmimo bjezat cete po sopstvenom gradu... Drzava cijela je bordo bijela i horde krecu na daleki put, grla se ore i baklje gore srusit cemo Dodiku(Banjaluku)
ja sam za to da se svaki autobus porijeklom iz genocidne tvorevine kamenuje a n e samo ovi navijacki, jer kod njih se genocidluk vuce kroz cjeli sloj drustva