Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKAV REKET JESTE LI VI NORMALNI LEVATI majmun FAJA krao u granapu,i onda je oplakao zobg toga.i onda majmun zapalio radnju...IMA DA MU KOSTI SLOMIM KAD GA VIDIM
ko nezna faju faja sabanovic alkos
Nije reket / nego lud lik i alkoholičar !
idiot ba
Redakcijo, ima li taj Š.F. ime ili cemo kao i uvijek morati da pogadjamo je li to neko iz ulaza, neciji sin ili kakav dosljo koji je odlucio da si kupi A6 za par dana?
Ja sam tu negdje iz komsiluka ali nisam skontao sta se desava. Reket ili sta drugo? Lik (vlasnik) mi se cinio ok lik...
eki fakat postoji nero i zivi u sarajevu
Izgorio na Zijo... :(
Sa SDP i SBB,odnosno Rdonjcicem odosmo svi u HENDEK!
Hvala vam SDP i SBB, od kada ste vi na vlasti gradjani nisu sigurni ni u svojim kucama a kamo li na ulicama, od kada je radoje fahro radoncic ministar ne/sigurnosti jedino su kriminalci sigurni i rade sta hoce jer radoje fahro radoncic je jedan od njih, i od kada su reketaska SDP i kriminalna SBB na vlasti kriminal cvjeta a kriminalci "haraju". Evo sad se i poslovni prostori pale, hvala vam SDP i SBB, samo tako nastavite podrzavati i stititi kriminalce i reketase.
Nidje veze, ne pisi kad ne znas.
Š.F. pokusao dobiti orginal reket iz prodavnice ali mu nije uspjelo