Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko moraš biti glup na skali od 9 do 10 da misliš da će te neko iz banke zvati preko vibera, e preko vibera. Pa ćak i da zovu, ja bi odmah zatvorio račun u BANCI koja nema para da zove sa fixnog.
Jedini posten je nigerijski princ.....
Da je moju karticu brat uzeo jos bi mi uplatio para hahah
Koji je to nivo inteligencije da se tako daju lični podatci? Ljudi znaju da to ne treba, i onda pa kako?
prevarante i manipulatore treba zakonski legalizovati jer je ok zarada na tudjoj gluposti. uostalom politicari ubise lovu na prevarama pa ih niko ne sankcionise cak naprotiv dobijaju podrsku u onome sto rade
Kakvi glupani. Jos preko vibera.
Ko ovako izgubi novac, nije bolje ni zasluzio. Nema sinko hljeba sjedeći u 4 zida.
Nisu oni i zabludi bili nego glupavi!
jel pravi sarajlija? koliko generacija na vratniku?
Ne razumijem kako je ovo uspio, jer dodje potvrda da se potvrdi transakcija na korisnika.
Daj ga u stranku
Majstor
Smrad
Ovo meni drzava radi svaki dan.I kaze mi da nisam u zabludi.
Kompjuteraš će sad sad ležati sa kriminalcima,sileđžijama,ubicama..Najbolje bi mu bilo da mu još barem "natovare " najblaži mogući terorizam da mu ne bude ofirno ležati .