Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elektrošok, bajo moj, to treba nositi sa sobom kad i u javnom prijevozu. Pa ga drmni za muda i direkt u hapsanu. Prednja mu strana više ionako neće trebati, jer će mu se robijaši koristiti samo zadnjom.
Treba poslati gerile da sve klošarčiće, počevši sa "navijačima" pobije ko pse, a narkomane javno vješati! Ovaj grad je pun nižih vrsta!
ma kakav elektrosok ti ne znas kako boli palija ocigledno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E moj narode, moja stoko ublehaška.. Niko da priskoči i pomogne jadnom momku, mogao je završiti mrtav, a picketine na stanici s rukama u džepovima. Umjesto svi da se zalete da ih dobro izbubaju po rebrima i vugli..
I niko od ostalih građana nije ni prstom mrdnuo. Vjerovatno su se još i udaljili. Eto kakav smo narod. Nije ni čudo što nas onda i političari hebu.
po Sarajevu treba nosat lovacku pusku i lovit tu stoku i divljac sve ih treba iskorijenit kao sto je hitler jevreje sve u masovnu hrpu pa zatrpat bez ikakvog obiljezja
Bagro seljačka
momak je hrabar respekt samo moras znat unaprijed da ocjenis situaciju koliko je opasno mogao si izgubit glavu zbog jebbenog sala, roditeljima svaka cast kako su te vaspitali
Polucija sjedi po kladionicama i kaficima..dere platu dobru.Policija obicno idradi posao samo kad su u pitanju povlasceni gradjani.Kome treba ta korumpirana policija?
Polucija sjedi po kladionicama i kaficima..dere platu dobru.Policija obicno idradi posao samo kad su u pitanju povlasceni gradjani.Kome treba ta korumpirana policija?
Majku vam vas💩
Otkud im šipke u tramvaju?
Sarajevo. Dzamahirija. Mladić je bio u pravu. Steta je sto se Clinton i Ashdown nikad nece voziti tramvajem niti se sami kretati sokakom uvece
Ovo će u budućnosti biti zemlja kurvi i konobara za svjetski ološ! Države zaista nema (nevolim Bajuali je upravu)!
Braco dragi, svaka tebi cast jer u tebi ima plemenitosti i dobrote! Svi drugi sto ti nisu pomogli neka im je na dusu!!!
Policija zna da hapsi za rizlu, i zna cvaju da ti uzme kad nemas P a ovi ce se provuci
Respekt mladiću tebi i roditeljima koji su te vaspitali !!!
Užas sta se radi ...
Policajci jel vam pendreci služe da vam se žene s njima igraju. Udrite bagru, odbijajte im bubrege kao milicija nekada, niste plaćeni samo da bakira čuvate