Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije u kružnom, ali da li auto škole uče kandidate da postoji i unutrašnja traka u kružnom?
U kruznom toku pogotovo s duplom trakom se odlicno moze vidjeti znanje i kultura vozaca koji absolutno ne prate saobracaj pa se iskljucuju iz druge unutrasnje trake ko june kroz sarena vrata ne gledajuci ni na koga!
Dobrinjski kroneri
Neka neko ugasi svjetla na Twingu. Da se može poslije uviđaja upalit ili će čitav dan tu stajati.
Nevezano za ovo, ali mislim da je neophodno organizovati obuke ili neke edukacione emisije kako treba voziti u kružnom toku sa 2 ili više traka. Pod hitno! A vidim da i instruktori tako obučavaju one koji polažu. Možda i njih treba podučiti da se smije voziti i unutrašnjom trakom...
ma sta ce bolan to su debili totalni, u mene zena polozila vise od 3 brzine ne zna prebaciti, jadan se slomio da joj objasnim da auto ima 6 brzina i da vozi u njima isto. a kruzni da ne spominjem odmah u prvu pa onda cijeli krug u njemu. to je samo et da nauce upravljati a ne voziti.
@saffet Npr kad sam ja polagao nije bilo niti jednog kruznog toka u gradu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tupadzije!
Idioti