Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod mene protupozarne stepenice u soliteru sluze kao spajz seljacinama i onima sto misle da su pametni, nedo Bog vatre pola starih ljudi bi izgorjelo jer ne bi moglo te prepreke savladati. A MISLIS DA JE KOGA BRIGA ZA TO, Tito im je napravio stepenice a ove pogane SDA balije ni ciste ih drzati ne mogu.
Sirotinjo i Bogu si vise teska
Polahko momak!Pamtimo mi i Titino doba.Pamtimo dakle smrad podruma,polupana stakla,vrata bez nadzora,horor putovanja gradskim prevozom,redove za benzin,mlijeko,propale investicije.....zato momak polahko!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cestitke ovim hrabrim momcima.
Stoku koja baca opuške sa terase ili prozora treba streljati ili poslati na dugogodišnju robiju jer takvim bahaćenjem ugrožavaju živote i imovinu drugih stanara.
Možda malo suvišan komentar, ali jeste li skontali koicidenciju? Opet utorak! I onaj u Ante Babića utorak, i onaj sa Dobrinje meni se čini utorak, a onaj u Geteovoj kada su preselili starac i starica, isto bio utorak...
Da, i?
pusti se praznovjerja, idi uradi nesto korisno, mojne biti vještica
Kazu bice snijega, mrshhhhhhhhhh a nije ga biloooo ja vas sve silujemm jel jasno
Opet to Alipasino i famozni protiv pozarni aparati
strasno je ostati bez svega sto si u zivotu stekao. 😔
je li na Alipasinu ostalo ista da nije izgorilo ...
Alipasino zive najvece fukare i hantrage, bijeda koja je dosla od svugdje samo da zivi u Sarajevu,
Alipasino Bridge is Burning Down :))))
*Falling Down :D
Al vatrogasci imaju posla ovih dana
gori wallstreet gori mmf