Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapsite KOS-ovca i lopova iz sela Kukavice Nedžada Ajnadžića! Dosta je više teškog kriminala, namještenog tenderisanja, klijentelističkog zapošljavanja u Općini Centar: https://www.klix.ba/vijesti/bih/skrivena-imovina-sarajevskih-nacelnika-od-stanova-preko-garaze-do-zemljista/200127054
Bolje bi da su trojicu uhapsili a rasvjetlili 6 kradja?!
GARANT Od prije poznati po razbojnistvima koja su izvrsili 2007, 2008. 2009, 2010...2019..al ih sudija pustio jer im nije odgovarao 55" TV u celiji koji nije bio 4K, a I Dormeo duseci su im bili premenaki….
Ovo ide u rubriku vjerovali ili ne, zar je moguce da nasa policija rasvijetli nesto
Koliko je lopova malo je i vojsku da angazujemo...