Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko se dobro zahebava sa organima reda...
i treba 😂😂
@BarakenaBreci Pa znas kako oni dole hinjski razmisljaju, isto ko i sa protestima...podrzavaju sve gdje treba blokirati i unazaditi sta po Bosni ali se sklone u kraj treba kod njih sta takvo provesti...
Nece djeca da uce pa drkaju policiju
nek su im profesori uceni sa Travnickim diplomama
gledaj profesora sto minuse udaraju. samo udrite levati
Eto napisat će neko da su stvarno našli bombu, pa niko više neće pustiti svoje dijete u školu, Boga pitaj ko kome tu farbanje oči...
nekom ce na nos skocit ovo zajebavanje
ŠAIMO SE
Nakon ovih bombi, samo kada kažu da se više neće obraćati pažnja na to, pa kad bude jednom prava, biće havarija.
Kakve su disciplinske mjere predvidjene ucenicima koji na ovaj nacin izbjegavaju kontrolne...? Je li iko do sad zbog takvog ometanja nastave sankcioniran? Ako nije - u narednih 10 dana ce biti 20 prijava o podmetnutim bombama. I tako dalje...
Skoro pa stoprocentan ucinak.
Dobro ih izdegeneciti
Ma bravo...samo treba udarat djecu,napaceni neandertalac,letvom,tokom sa cime hoces,kaisom ma ubi ga odma neodgojeni konju!
Ma djeca testiraju danasnju muriju
Stara fora
Iz keca u dvojku
U naslovi u deset dana osam dojava a u daljem tektu stoji: U proteklih deset dana MUP-u KS su deset puta upućene dojave o bombama u srednjim školama u KS. Sve dojave su bile lažne, a sarajevski policajci rade na rasvjetljavanju ovih slučajeva.
Ko je sad lud.
Razredniče Šlaki ne brinite se nije III-6
u mojoj srednjoj je jednom bila dojavljena i bili su prebaceni u drugi razred i zabranjeno im je bilo ici na ekskurziju, sto se mene tice trebali su ih izbaciti, i njih i svakog drugog ko ovo uradi, sjedi nauci ili dobij keca, ili pobjegni, ovo je teska glupost i treba ih kazniti. debili mali.
Losa furka 😄
Sve dok nam je zakon ovakav ovoga ce biti.Gdje god je vladavina zakona na visokim granama i gdje za ovakve stvari dobijes kaznu zatvora u trajanju od nekoliko godina ovog sranja nema.Ameri za ovo kaznjavaju kaznom od 10 hiljada dolara i zatvorskom do cak 15 godina.