Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Po nalogu Kantonalnog suda Sarajeo raspisana je potjernica za Edinom Smajićem zbog krivičnog djela "razbojništvo", te otrmice." 1. Nije Sarajeo nego Sarajevo 2. Nije otrmice nego otmice Dragi KLIX portal ovo lektorisanje vam je gratis od mene ali molim vas zaposlite pismene ljude, ili ostanite mahalska stranica zauvijek...
Jel to Delibašić počeo odavati "poslovne" tajne 😂
Edine gotov si sad !
raspište nagradu. pa će ga naći onaj sa autoput rampe što je spasio pola sarajeva a cijelo vrijeme "bio u torbi" a kad dođe po nagradu, pravte se ludi, ko i inače.
Gradjani da ga ganjaju a dalida da ga pusti... Ne dolazi u obzir!!!
Ovaj na slobodi a osudjen na zatvor kad su se on i Bodula pomacali sa Sosonima u Podrumu 😂 Ja drzave i gofana
Glupko nije to taj
Nesto Milicija ne voli ime Edin 😂
Evo ga na Facebooku, opkolite ga.....
Ko je ovdje policija, gradjani ili policija, cuj da im gradjani jave, kad gradjani se pobune, dobije palicama po ledjima. Ma bjaaazi boolan.
opet neki Edin.. jos malo će i Dzeku tražiti 😂
Vidi mu se na cufa da nije takav, ne serrite!!
Opasno je zvati se Edin🤣
Po slici se moze zakljuciti da je u pitanju neki intelektualac.
Ja mangupa i gofana.
traga ili batrga je rovi nisu sposobni uhapsiti ni kornjacu