Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca pa je tenk prevelk inace bi i to nalazili u autu
Ovaj se na furao na Buba Corellia i pjesmu Kalashnikov :D
nadam se da dotićni nije zaboravio da se obrije ujutro prije nego što je izišo na ulicu
Ne koristi kvake kad vec ne znas
@mariijuana briga me za kvake,bitno je da se razumijemo :)
E SAD AKO JE IMAO I MALO BRADE RECI CE PRIPREMAO TERORISTICKI NAPAD...SAD CE FRKA DA ISPADNE KAO NASA POLICIJA,RADI,PRESS KONFERENCIJE STO SU PRONASLI KALAŠ.ITD....BALIJSKA POSLA.
Optužba za pripremanje terorizma i korištenje vojne opreme i municije ! Predati SIPI. Za terorizam 10 godina zatvora, a dotle će mu džip izgubit 90% svoje vrijednosti :))
EH NEKAD SE KOD TITE ZA OVAKVO KRIVIČNO DJELO ODUZIMALO I VOZILO. PA nosaj oružje u autu !
to mu ga dodje kao dodatna opremu u Jeep-u :D
Čovjek se fino pripremio za proslavu Nove, a vi odmah počeli pričat :)) Doduše, i ilidžanski policajci se izmudrili. NEma više oduzimanja vozačke dok se prvo ne pretrese VOZILO ! PA DA NAVEĆE BUDE RATATATATTATATAT ko prije dvije godine policajcu Pivodiću ! Dakle nije to promjena politike policije prema aktivistima SDA ( odatle ono AKCIJE u nazivu) NEGO ZAŠTITA VLASTITE GUZICE ! :((
Kad mogu karadzic, hadzic i milosevic zasto i mladic ne bi nosao kalasnjikov? Majcica rusija 😂
F1...B43