Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koji krasni ce mu oruzje na autopijaci?!....oruzje i autopijaca su spojivi pojmovi taman toliko koliko su spojivi npr. Papa i bordel...nidje veze.
nisi ti bio na autopijaci u Sarajevu
Bio sam na autopijaci masu puta i stoji da je to k'o Divlji zapad,ali opet ne vidim razlog da se nosaju duge cijevi...najbolje onda da djecu u obdaniste pratimo sa zoljom.
Dokazo je musteriji da je pistolj ispravan, na tezi nacin
Šta bi kretenu? Tentamen suicid iz zasjede beli :-D
Bolje da se sam ranio, nego da ga je ranio neko drugi. Sam pao, sam se udario. Ovako je mogao raniti i nekog drugog.
Aj ne s..rte ljudi ,pa u holandiji svaki gradic ima pijace i buvljage" subotom i nedjeljom.. Šta se pravite 'gospoda'.
Pa ja ti upoređujem ,daleko razvijeniju zemlju koju sam imao priliku posjetiti,da imaju isti vid trgovine... I onda neki "građanin" kaže ,seljakluk u "mom" gradu.
I svi nose pištolje a poneki i pušku?!?!
Pozdrav za Tajsonovu kevu uz pjesmu "Sve je postalo pepeo i dim, otkad si srećo otišla sa njim" !
E cuj sam sebe ranio 😛😛😛😛
dobro begovic brani, u prvih 20 minuta tri jake odbrane